Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Αδύναμη η δικογραφία σε βάρος της» – Η απάντηση στη δήλωση Δασκαλάκη

Advertisement

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας Δασκαλάκη, προχώρησαν τη Δευτέρα (1/8) οι εισαγγελείς που ερευνούσαν την υπόθεση.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», δήλωσε πως «το περίμεναν και είχε προετοιμάσει την Ρούλα Πισπιρίγκου γι’ αυτό που ξέραμε ότι θα συμβεί». Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος, τόνισε ότι «θεωρεί πολύ αδύναμη την δικογραφία για τα δύο κορίτσια».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, «η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται ότι αδικείται και είναι πληγωμένη, καθώς συνεχίζεται να γίνεται δημόσια διαπόμπευση σε βάρος της». Παράλληλα, έκανε λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία στην δικογραφία, αφού όλοι από το Νοσοκομείο έχουν καταθέσει ενόρκως ότι προθανατίως δεν υπήρχαν σημάδια στα παιδιά». Όπως είπε ο συνήγορος, «το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα ξεκινά από την αφετηρία της εύρεσης σημαδιών στα παιδιά, ωστόσο αυτό διαψεύδεται από τους αυτόπτες μάρτυρες, γιατρούς και τραυματιοφορείς».

Advertisement

Η απάντηση στη δήλωση Δασκαλάκη

Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος δεν άφησε ασχολίαστη και την γραπτή δήλωση, που κοινοποίησε μέσω του δικηγόρου του, ο Μάνος Δασκαλάκης, με αφορμή πάντα την νέα ποινική δίωξη σε βάρος της πρώην γυναίκας του.

Ο Όθων Παπαδόπουλος δήλωσε: «Έχει ήδη καταθέσει, ενόρκως, στο πλαίσιο της δικογραφίας της Τζωρτζίνας, περιγράφοντας την κυρία Πισπιρίγκου ως μία ιδιαίτερα στοργική μάνα, ως μία γυναίκα, για την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει την παραμικρή υποψία ή ένδειξη ότι θα στρεφόταν ποτέ εναντίον των ίδιων της των παιδιών. Είναι μία δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα…».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement