Νόρα Βαλσάμη: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο σύζυγός της

Advertisement

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε ο σκηνοθέτης και σύζυγός της Νόρας Βαλσάμη, Ερρίκος Ανδρέου στην Αθήνα με πτήση από τη Σύρο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso ο σκηνοθέτης μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο με ένα μικρό αεροπλάνο που διέθεσε η Μαριάννα Λάτση.

Η κατάσταση της υγείας του σκηνοθέτη ήταν κρίσιμη και από την ώρα που κρίθηκε ότι ήταν απαραίτητη η μεταφορά του στην Αθήνα δεν χάθηκε ούτε λεπτό. Ο ίδιος έπρεπε να χειρουργηθεί για σοβαρό θέμα υγείας. Η επέμβαση έγινε με επιτυχία πριν από 2 ημέρες και η ομάδα των γιατρών του είναι πολύ αισιόδοξη για την πορεία της υγείας του σκηνοθέτη. Ενδεχομένως να χρειαστεί να υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση για ολικό καθαρισμό της κύστης.

Στο πλευρό του Ερρίκου Ανδρέου βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του, η οποία δεν τον άφησε ούτε στιγμή διαμένοντας στο δίκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Advertisement

Ο Ερρίκος και η Νόρα, οι οποίοι ζουν μόνιμα στη Σύρο τα τελευταία χρόνια, θα παραμείνουν στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας και στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες του οικογενειακού περιβάλλοντος, θα επιστέψουν στη Σύρο.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement