Περιστέρι: Σήμα σε λιμάνια, τελωνεία και αεροδρόμια για τον 20χρονο – Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη ζωή της 17χρονης

Advertisement

Άφαντος ο 20χρονος Πακιστανός, νούμερο 1 ύποπτος για τη δολοφονία της Νικολέτας στο Περιστέρι, με τη χθεσινή επιχειρίση της ΕΛΑΣ σε σπίτι στο Αιγάλεω να μην έχει αποτέλεσμα.

Το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αρχές για να εντοπίσουν τον 20χρονο, από τα χέρια του οποίου φέρεται να βρήκε ασφυκτικό θάνατο η άτυχη Νικολέτα, ωστόσο, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν δώσει φωτογραφίες και στοιχεία του 20χρονου σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας, ερευνούν το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της 17χρονης, ενώ κάνουν φύλλο και φτερό ηλεκτρονικά αρχεία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος για πιθανά απειλητικά μηνύματα.

Advertisement

pakistanos peristeri

Χθες, γονείς, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 17χρονη, η οποία είχε μια σύντομη ζωή γεμάτη βάσανα και πόνο.

Στα 11 της χρόνια είχε κακοποιηθεί από 3 άντρες στην Ημαθία με το κοινωνικό στίγμα να αναγκάζει τη μητέρα και τις αδελφές της να μετακομίσουν στην Αθήνα.

Advertisement

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της 17χρονης, η μητέρα του κοριτσιού μίλησε στο Star στέλνοντας το δικό της μήνυμα με παραλήπτη τον δολοφόνο του παιδιού της.

«Το παιδί μου ήταν και είναι ένας άγγελος. Ο δολοφόνος θα πληρώσει άσχημα, το υπόσχομαι… Όταν βρεθεί θα νιώσω μια μικρή δικαίωση για το παιδί μου»

Φρίκη στα 11 χρόνια της

Ο πατέρας της Νικολέτας ήταν αυτός που αποκάλυψε τη μαρτυρική ζωή της κόρης του. Τη διετία 2016-2017, η 11χρονη τότε Νικολέτα και ο 8χρονος αδελφός της είχαν πέσει θύματα ασέλγειας από τρεις άνδρες, δύο Αλβανούς και έναν ηλικιωμένο.

Το συστηματικό bullying που είχαν δεχτεί εξαιτίας αυτού του συμβάντος ήταν ένας από τους λόγους που εγκατέλειψε μαζί με τη μητέρα της και τον αδελφό της το Μακροχώρι, για να έρθουν στην Αθήνα.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των δραστών διατηρούσε σχέση με τη μητέρα της Νικολέττας, ενώ οι δύο Αλβανοί καταδικάστηκαν για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Σε αυτή εμπλέκεται και ένας 83χρονος, ο οποίος φέρεται να ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του με τα ανήλικα παιδιά επί πληρωμή. Οι δύο Αλβανοί αρχικά συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν το 2018, αλλά αποφυλακίστηκαν έναν χρόνο αργότερα, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης τους έκρινε αθώους λόγω αμφιβολιών.

Ο εισαγγελέας όμως άσκησε αναίρεση, που έγινε δεκτή από το Ε’ Ποινικό Τμήμα του Άρειου Πάγου. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκαν να δικαστούν ξανά από το ίδιο δικαστήριο με διαφορετική σύνθεση δικαστών και ενόρκων. Τη δεύτερη φορά, κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι και καταδικάστηκαν σε ποινή κάθειρξης 53 ετών ο 26χρονος και 12 ετών ο 28χρονος -σήμερα- φίλος και συνεργός του. Ο 83χρονος απεβίωσε το 2018, προτού καθίσει κατηγορούμενος στο εδώλιο.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement