Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με μαγιό και ψηλές μπότες στο γυμναστήριο

Advertisement

Η Κιμ Καρντάσιαν κατέπληξε τους θαυμαστές της με την τελευταία της σειρά φωτογραφιών από το γυμναστήριο. Σε αυτές ποζάει με μαγιό και ψηλές μπότες ανάμεσα στα όργανα του γυμναστηρίου.

Η 41χρονη, Κιμ Καρντάσιαν, που τερμάτισε την πολύμηνη σχέση της με τον Πιτ Ντέιβιντσον την περασμένη εβδομάδα, δείχνει εντελώς ανανεωμένη με τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram και μάλλον δεν έχει να αντιμετωπίσει καμία στεναχώρια.

Advertisement

Οι δύο τους έβαλαν τίτλους τέλους στη σχέση μετά από 9 μήνες

Τα ξένα δημοσιεύματα θέλουν τον Ντέιβιντσον να προσπαθεί «απελπισμένα», όπως αναφέρουν, να την κερδίσει πίσω, προσεγγίζοντας ακόμη και άτομα από την οικογένειά της για να τον συμβουλέψουν, πώς να κινηθεί.

Ο Ντέιβιντσον αυτο το διάστημα βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας «Wizards», στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Ορλάντο Μπλουμ.

Ωστόσο εκείνη βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση. Με πολύ σέξι εμφάνιση, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και τα σχόλια στον λογαριασμό της πήραν φωτιά!

Advertisement

Λίγο νωρίτερα, είχε δημοσιεύσει και ένα βίντεο όπου προπονείται με τα ίδια ρούχα και το τραγούδι της Ciara’s, Paint It, Black να ακούγεται την ώρα της γυμναστικής

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement