Σπίρτζης: «Περιμένουμε την ανάκληση της απαράδεκτης ανακοίνωσης του υπουργείου και μια μεγάλη συγγνώμη»

Advertisement

Την ανάκληση της χθεσινής «απαράδεκτης», όπως την χαρακτηρίζει, ανακοίνωσης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην οποία κατηγορούσαν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «υπεράσπισή του ενάντια στην πατρίδα», αναφορικά με τους μετανάστες που φέρεται να βρίσκονταν εγκλωβισμένοι σε νησίδα στον Έβρο, ζητά ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης.

Σε δήλωσή του, ο κ. Σπίρτζης κάνει λόγο για «συνηθισμένη προπαγανδιστική τακτική του επιτελικού κράτους», τονίζοντας ότι περιμένει από την κυβέρνηση «μία μεγάλη συγνώμη» για την εν λόγω ανακοίνωση.

Ολόκληρη η δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη:

Οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν χάνουν ευκαιρία να κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη δήθεν δημιουργία ψευδών εντυπώσεων σχετικά με τη στάση της χώρας, επί διακυβέρνησης ΝΔ, στο προσφυγικό, τα δικαιώματα, τις παρακολουθήσεις.

Advertisement

Χθες, κατά τη συνηθισμένη προπαγανδιστική τακτική του επιτελικού κράτους, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επανέλαβε στο ίδιο μοτίβο τις κατηγορίες αυτές. Επικαλέστηκε, μάλιστα, την ενημέρωση που έλαβα ως τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον κ. Θεοδωρικάκο για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που δεν μπορούσαν να εντοπιστούν πάνω στη νησίδα, η οποία βρίσκεται εκτός της ελληνικής επικράτειας.

Σήμερα, τα γεγονότα διαψεύδουν την ενημέρωση που θεσμικά λάβαμε: Ξαφνικά και οι μετανάστες βρέθηκαν και στο ελληνικό έδαφος ήρθαν.

Αυτές είναι τακτικές που και τους θεσμούς απαξιώνουν και τη χώρα αμαυρώνουν.

Advertisement

Περιμένουμε μία μεγάλη συγνώμη για τη χθεσινή, απαράδεκτη ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

ΥΓ: Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά και υγεία. Χρόνια πολλά και στον εορτάζοντα υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο. Ευχόμαστε, επίσης, για το καλό της χώρας και του ελληνικού λαού, να μην είναι επιφορτισμένος του χρόνου, μαζί με τον κ. Μητσοτάκη, το φορτίο διακυβέρνησης της χώρας.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement