Μπόρις Τζόνσον – Κάρυστος: Συνεχίζει τις ξέγνοιαστες διακοπές – Νέες φωτογραφίες του να… τεντώνεται στον ήλιο

Advertisement

Ο Μπόρις Τζόνσον συνεχίζει τις ξέγνοιαστες διακοπές του στην Ελλάδα, μόλις μία εβδομάδα μετά τις διακοπές σε σπα στη Σλοβενία και τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν πάρει «φωτιά». Πλέον, βρίσκεται στην Κάρυστο και εθεάθη με την οικογένειά του σε έναν απομονωμένο όρμο.

Ειδικότερα, ντόπιοι δηλώνουν «έκπληκτοι» με το πώς βρήκε το ερημικό σημείο και λένε ότι φαινόταν «χαλαρός», ενώ διάβαζε ένα βιβλίο και ο 2χρονος γιος του έπαιζε στην παραλία.

Ένας ντόπιος, όπως μεταδίδει η Sun, δήλωσε: «Δεν έχω ιδέα πώς ο Μπόρις βρήκε αυτή την παραλία – ακόμη και οι ντόπιοι που ζουν εδώ για χρόνια δεν την ξέρουν».

Advertisement

«Είναι ένα υπέροχο σημείο, αλλά δεν υπήρχε σκιά στη ζέστη των 34 βαθμών Κελσίου, οπότε δεν θα μπορούσε να μείνει εκεί για πολύ ώρα με τα παιδιά του. Έφυγαν καθώς έδυε ο ήλιος με δύο οχήματα» προσθέτει ο ίδιος.

Η Sun δημοσιεύει, μάλιστα, και φωτογραφίες του σύντομα απερχόμενου Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος φαίνεται να τεντώνεται στον ήλιο:

Σφοδρή κριτική από τα ΜΜΕ

Στη Daily Mail έχουν δημοσιευτεί βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσία του στην Ελλάδα με σχόλια όπως ότι «ηγείται μιας κυβέρνησης – ζόμπι».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος των Εργατικών, μιλώντας στον Independent υποστήριξε ότι όλα εντάσσονται στο πλαίσιο «ενός μεγάλου πάρτι που οδηγεί τη χώρα σε ένα κύμα ακρίβειας με ευθύνη των Τόρις».

Advertisement

Σημειώνεται, πάντως, πως ο Μπόρις Τζόνσον δεν επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα, καθώς έχει εκφράσει μεγάλη αγάπη για τον ελληνικό πολιτισμό, ξέρει αρχαία ελληνικά και ο πατέρας του διατηρεί εξοχικό στο Πήλιο.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement