Επέστρεψε… αγριεμένος ο Τσιτσιπάς (2-0)

Advertisement

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το παιχνίδι με τον Φιλίπ Κραϊνοβιτς για τους «32» του Σινσινάτι Masters, με τον Ελληνα τενίστα να παίρνει τη νίκη με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και μαζί την πρόκριση για τους «16» της αμερικάνικης διοργάνωσης.

Ο 24χρονος επέστρεψε… αγριεμένος μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό στους «32» του Μόντρεαλ Masters από τον Τζακ Ντρέπιερ (Νο. 85) και παίζοντας εξαιρετικό τένις στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Σέρβου.

O συμπατριώτης μας έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στο αποψινό παιχνίδι και πήρε με άνεση το εισιτήριο για την επόμενη φάση του τουρνουά που διεξάγεται στο Σινσινάτι.

Advertisement

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι χέρι (1-1, 2-2) μέχρι το 6ο game όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς πίεσε και κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς του Σέρβου. Ο Ελληνας προηγήθηκε με 4-2 και έβαλε τις βάσεις για το 1-0, το οποίο ήρθε με… μαθηματική ακρίβεια (6-3).

Ανάλογη εξέλιξη είχε και το δεύτερο σετ. Στο 5ο game ο συμπατριώτης μας έκανε break και προηγήθηκε με 3-2. Στη συνέχεια υπερασπίστηκε το σερβίς του και με 6-4 έφτασε στο 2-0 και πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Σινσινάτι Masters.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement