Wednesday Addams: Το επίσημο trailer της νέας σειράς του Tim Burton – Έκπληξη η Catherine Zeta-Jones

Advertisement

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο επίσημο trailer του spin-off της θρυλικής σειράς «Addams Family», «Wednesday» που έρχεται στο Netflix και το αποτέλεσμα φαίνεται πως θα είναι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Η live-action σειρά έχει την υπογραφή του Τιμ Μπάρτον (Tim Burton) και σε αυτό πρόκειται να δούμε την Τζένα Ορτέγα (Jenna Ortega) στον ομώνυμο ρόλο ως «Wednesday Addams», συνοδευόμενη από τον Thing (Victor Dorobantu).

Μαζί με την Ορτέγα, στη σειρά πρωταγωνιστούν η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta-Jones) η οποία θα υποδυθεί τη Morticia Addams, ο Λούις Γκούζμαν (Luis Guzmán) ως Gomez Addams και ο Ισάακ Ορντόνες (Isaac Ordonez) ως Pugsley Addams.

Advertisement

Το spin-off έχει περιγραφεί από το Netflix ως «ένα μυστήριο που εμπνέεται με υπερφυσικό τρόπο και καταγράφει τα χρόνια της Wednesday Addams ως φοιτήτρια στο Nevermore Academy».

Το Netflix δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει πότε ακριβώς θα μπορούμε να απολαύσουμε τη «σκοτεινή» σειρά στη μικρή οθόνη, αλλά υποσχέθηκε πως «έρχεται αυτό το φθινόπωρο» και εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να την περιμένουμε με αγωνία.

Wednesday Addams: Δείτε το επίσημο trailer

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement