Θεσσαλονίκη: Ι.Χ. πήρε «παραμάζωμα» μηχανάκια, κάδο και πασαλάκια (φωτ. & βίντεο)

Advertisement

Τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν Ι.Χ. επιβατικό όχημα παρέσυρε μηχανάκια, κάδο σκουπιδιών και πασαλάκια μετά από «τρελή πορεία».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να ανέβει στο πεζοδρόμιο και κάνοντας μία διαδρομή περίπου 15 μέτρων, παρέσυρε τρία μηχανάκια, ένα κάδο απορριμάτων, αλλά και προστατευτικά πασαλάκια που ήταν τοποθετημένα στην άκρη του πεζοδρομίου.

Ευτυχώς τη στιγμή εκείνη δεν βρισκόταν κάποιος πάνω στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα σαν από θαύμα να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Advertisement

Όπως είπε ο οδηγός του οχήματος στο GRTimes, όλα συνέβησαν πάρα πολύ γρήγορα και ο ίδιος δεν κατάλαβε πώς έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να βρεθεί πάνω στο πεζοδρόμιο.

Ο άντρας, εμφανώς ταραγμένος για το ατύχημα,  δεν σταματούσε να ζητάει συγνώμη από τους ιδιοκτήτες των μηχανών αλλά και από τα καταστήματα μπροστά από το σημείο της σύγκρουσης, για την αναστάτωση που προκάλεσε άθελά του.

Advertisement

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement