Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο για το 3,5 ετών αγοράκι που κατάπιε λουράκι ρολογιού (βίντεο)

Advertisement

Εξιτήριο έλαβε το 3,5 ετών αγοράκι που νοσηλεύονταν από τις 17/8 με χαμηλό επίπεδο οξυγόνου στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και για το οποίο είχε στηθεί «Γέφυρα Ζωής» από τις τοπικές Αρχές για τη διακομιδή του.

Θυμίζουμε ότι, το μωρό κατάπιε λουράκι από ρολόι, με τον πατέρα να καταφέρνει να το αφαιρέσει από το στόμα του. Ωστόσο, το οξυγόνο του μικρού είχε πέσει, με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσουν διασώστες από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και να μεταφέρουν το μωρό στο νοσοκομείο.

Για τη διακομιδή του στήθηκε μία «Γέφυρα Ζωής», καθώς άμεσα ειδοποιήθηκε και η Άμεση Δράση, με αστυνομικούς, τόσο της ίδιας, όσο και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.,  να φτάνουν άμεσα στο σημείο και να «ανοίγουν» κεντρικές οδικές αρτηρίες προκειμένου να φτάσει το παιδί στο νοσοκομείο το συντομότερο δυνατό, καθώς κινδύνευε η ζωή του.

Advertisement

Πρόκειται για μία ακόμη κινητοποίηση των Αρχών, καθώς χθες, (18/8) ακόμη μία «Γέφυρα Ζωής» έστησαν άνθρωποι της Αστυνομίας, προκειμένου ένα βρέφος να μεταφερθεί το συντομότερο δυνατόν από τη Βέροια προς τη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον «Γέφυρα ζωής» αυτή τη φορά από τη Σίνδο προς το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, έστησαν αστυνομικοί στις 16/8, ανοίγοντας το δρόμο για ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε ανήλικο.

Επιπροσθέτως, πρόσφατα (2/6), «Γέφυρα Ζωής» από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη έστησαν και πάλι αστυνομικοί, οι οποίοι «άνοιξαν» το δρόμο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για την άμεση διακομιδή νεογνού, στο Γ.Ν. Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement