Γαία Μερκούρη: Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές στην Άνδρο και το επικό σχόλιο του Λάτσιου!

Advertisement

Η Γαία Μερκούρη απολαμβάνει από την αρχή του καλοκαιριού τις διακοπές της ενώ δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του αγαπημένου της, Άγγελου Λάτσιου!

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η η αλήθεια είναι ότι με κάθε νέο τους κοινό ποστ στα social media, μας κάνουν να τους ζηλέυουμε λιγάκι περισσότερο.

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό σε διακοπές και πολύ πιο συγκεκριμένα στο μαγευτικό νησί της Άνδρου, που είναι ένα από τα αγαπημένα τους μέρη για εξορμήσεις και πόσο μάλλον για καλοκαιρινές διακοπές. Η Γαία Μερκούρη είναι αρκετά ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Instagram, όπου σχεδόν καθημερινά δημοσίευει περιεχόμενο.

Advertisement

Αυτήν την φορά, η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει ένα φωτογραφικό άλμπουμ από στιγμές με αγαπημένους της φίλους στο νησί και μάλιστα μας δείχνει το πόσο φανταστικά διασκεδάζουν όλοι μαζί και απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Μάλιστα, η Γαία Μερκούρη και οι φίλοι της θέλησαν να ντυθούν στα λευκά, με την ίδια να κλέβει την παράσταση, μιας και, για ακόμα μια φορά, ήταν μια κούκλα. Ο Άγγελος Λάτσιος σχολίασε φυσικά κάτω από τη φωτογραφία της αγαπημένης τους με μερικές κόκκινες καρδιές και ερωτευμένα emoji!

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement