Ταξιδιωτικός εφιάλτης: Ξεπέρασε τα 4 χιλιόμετρα η ουρά αναμονής σε αεροδρόμιο

Advertisement

Βίντεο που αποτελεί τον εφιάλτη κάθε ταξιδιώτη δημοσίευσε ο dj Joel Corry στο TikTok και το οποίο έγινε viral καθώς δείχνει την μεγαλύτερη ουρά που μπορεί να έχουμε δει σε αεροδρόμιο. Ο ίδιος στο βίντεο λέει ότι η ουρά είναι «για ρεκόρ Γκίνες» καθώς έφτανε τα 4 χιλιόμετρα με τον κόσμο να βγαίνει ακόμα και στο εξωτερικό τμήμα του αεροδρομίου ενώ η αναμονή στην πτήση ξεπερνούσε τις 4 ώρες.

«Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου», είπε ο dj στο βίντεο του.

Ο dj ήταν αρχικά δύσπιστος, λέγοντας: «Μου είπαν ότι αυτή η ουρά είναι τέσσερα χιλιόμετρα» και έτσι ξεκίνησε να πάει ο ίδιος στο σημείο για να εξακριβώσει αν όντως αληθεύει αυτή η είδηση.

Advertisement

Όλες οι αμφιβολίες του καταρρίφθηκαν, καθώς με το που έφτασε ο ίδιος στο σημείο είδε τον κόσμο να βρίσκεται από τον χώρο ασφαλείας σε όλο τον τερματικό σταθμό 1, στη συνέχεια να απλώνεται σε όλη την αίθουσα του Check In και να βγαίνει ακόμα και εκτός της αίθουσας φτάνοντας στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου.

Advertisement

Όσο για το αεροδρόμιο, πολλοί από τους ακόλουθους σχολίασαν κάτω από το βίντεο ότι μάλλον πρόκειται για το αεροδρόμιο της Κολωνίας στη Γερμανία. Μάλιστα αρκετοί ανέφεραν ότι στο ίδιο αεροδρόμιο αντιμετώπισαν παρόμοιες ουρές, ενώ κάποιοι είπαν πως έχασαν ακόμα και την πτήση τους.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement