Τσακαλώτος: Το δηκτικό σχόλιο για το διάγγελμα Μητσοτάκη και η σχέση με τα γενέθλια του Τζον Κόρφα

Advertisement

Με αναφορά στον μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ, Τζον Κόρφα την ημέρα των γενεθλίων του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος βρήκε αφορμή να σχολιάσει δια της μπασκετικής οδού την έξοδο της χώρας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας και τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, επιστρατεύοντας το γνωστό του χιούμορ, έγραψε:

«Σαν σήμερα γεννιέται ο Τζον Κόρφας, ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό μας το κατόρθωμα, τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά.

Advertisement

Τι εννοείτε ότι εγώ δεν είχα καμία σχέση με αυτό; Εδώ ο Μητσοτάκης χθες πανηγύρισε με διάγγελμα για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία που οφείλεται σε όσα κάναμε εμείς πριν 4 χρόνια και ήταν συμφωνημένη από τότε. Μάλιστα τότε μας κατηγορούσε!

Τουλάχιστον εγώ, για την γέννηση του Κόρφα δεν είχα βγάλει κουβέντα…

ΥΓ Για να μην με πείτε κακό άνθρωπο, θα πω ένα μπράβο στην ΝΔ που κατάφεραν να μην εκτροχιάσουν (ακόμα) αυτο που εμείς δρομολογήσαμε.

Advertisement

ΥΓ 2 Είναι προφανές ότι αποκλείω το ενδεχόμενο το διάγγελμα να έγινε για να αποπροσανατολίσει από το… έλλασον θέμα των παρακολουθήσεων».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement