Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη: Έξι απεγκλωβισμοί – Μία ένοικος στο νοσοκομείο -Δύο νεκρά σκυλιά (φωτ. & βίντεο)

Advertisement

Για μία δύσκολη επιχείρηση κατάσβεσης έκανε λόγο ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Κοσμίδης, σε δηλώσεις του, σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας (22/8), σε διαμέρισμα επί της Μπότσαρη με Βασιλίσσης Όλγας.

Όπως είπε η πυροσβεστική απεγκλώβισε συνολικά έξι άτομα, την ηλικιωμένη ένοικο του διαμερίσματος όπου ξέσπασε η φωτιά, δύο άτομα από τον 5ο όροφο με τη χρήση του κλιμακοφόρου οχήματος, και τρία άτομα από το κλιμακοστάσιο.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων δυστυχώς στα δύο σκυλάκια που ζούσαν στο διαμέρισμα με την ηλικιωμένη, βρέθηκαν νεκρά, ενώ η ίδια ηλικιωμένη ευτυχώς υπέστη μερικά μόνο ελαφρά εγκαύματα στα χέρια.

Advertisement

Δείτε τι είπε:

Θυμίζουμε ότι η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το απόγευμα της Δευτέρας (22/8) σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, επί της Μπότσαρη με Βασιλίσσης Όλγας.

Στο σημείο έσπευσαν για την επιχείρηση κατάσβεσης οκτώ πυροσβέστες με τρία υδροφόρα οχήματα, μεταξύ των οποίων και κλιμακοφόρο, ενώ προσωρινά χρειάστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μπότσαρη. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κατασβέσει τη φωτιά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά υπήρχε μέσα μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία απομακρύνθηκε με τη βοήθεια της πυροσβεστικής. Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, με αναπνευστικά προβλήματα.

Advertisement

Όπως δήλωσε νωρίτερα γυναίκα που γνωρίζει την ηλικιωμένη ένοικο του διαμερίσματος όπου ξέσπασε η φωτιά, η ηλικιωμένη ζούσε με δύο σκυλιά στο σπίτι της, τα οποία αγνοούνται. Πυροσβέστες βρίσκονταν μέχρι πριν από λίγο εντός του σπιτιού ρίχνοντας συνέχεια νερό, ενώ πραγματοποίησαν έλεγχο και στα γειτονικά διαμερίσματα για παν ενδεχόμενο.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement