Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Πορεία διαμαρτυρίας οπαδών κατά των Γκλέιζερ – Επεισόδια πριν το ντέρμπι

Advertisement

Μεγάλη διαμαρτυρία κατά της οικογένειας Γκλέιζερ από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Λίβερπουλ.

Η διαμαρτυρία θυμίζει σε πολλούς τη μεγάλη διαδήλωση που είχε γίνει τον Μάιο του 2021, κατά την οποία αναβλήθηκε η αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων.

Οι φόβοι για παρατράγουδα, οδήγησαν τους υπευθύνους στην ακύρωση της συνάντησης παικτών της Γιουνάιτεντ πριν από τον αγώνα στο ξενοδοχείο.

Advertisement

Ωστόσο, πολλοί οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκεντρώθηκαν από νωρίς σε παμπ που βρίσκεται κοντά στο «Όλντ Τράφορντ», με σκοπό να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας κατά της οικογένειας Γκλέιζερ και της κακοδιαχείρισης στην ομάδα.

Έξω από το «Ολντ Τράφορντ», άρχισαν από νωρίς τα συνθήματα «Glazers Out», τα οποία στη συνέχεια εξελίχθηκαν σε συνθήματα με ευχή θανάτου για τους Τζόελ και Μάλκολμ Γκλέιζερ.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media εμφανίζουν οπαδούς να πετάνε κουτάκια μπύρας προς ένα πούλμαν -χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν σε αυτό βρίσκονται οι παίκτες της Λίβερπουλ ή οπαδοί των «ρεντς»- και να φωνάζουν «δολοφόνοι».

Τα έκτροπα επεκτάθηκαν στον δρόμο, όπου μερίδα του πλήθους έσπασαν τον μεταλλικό φράχτη, πριν επέμβουν οι Αρχές για να εμποδίσουν περισσότερους να περάσουν προς το γήπεδο.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement