Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία και την αποτέφρωσή του

Advertisement

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Ιλένια Ουίλιαμς ανακοίνωσε πως η κηδεια του πατέρα της, Ρόμπερτ, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 23 Αυγούστου, στον Αγγλικανικό Ναό του Αγίου Παύλου, στο κέντρο της Αθήνας. Μετά θα γίνει η αποτέφρωση της σορού του τραγουδιστή σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Η οικογένειά μου και εγώ ευχαριστούμε πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και το ενδιαφέρον σας για την οικογένειά μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η τελετή θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 23/8, στις 11:00, στην Αγγλικανική εκκλησία Saint Paul Athens στην οδό Φιλελλήνων στο κέντρο της Αθήνας. Αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την «Κιβωτό του Κόσμου»» έγραψε, αρχικά, η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Η αποτέφρωσή του, θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο και θα παρακαλούσαμε όλους να σεβαστούν την επιθυμία της οικογένειάς μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, τη συμπαράσταση και την αγάπη σας. Αμαλία, Αλέξανδρος, Μάρθα, Ιλένια».

Advertisement

Νωρίτερα, η κόρη του, τον αποχαιρέτησε μ’ ένα συγκινητικό βίντεο που ανέβασε στα social media, στο οποίο φαίνονται να τραγουδούν μαζί. «Δεν φοβάμαι. Ξέρω ότι είσαι ακόμα εδώ. Ότι στέκεσαι δίπλα μου. Μπαμπά μου» έγραψε.

«Έφυγε» αθόρυβα στον ύπνο του

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», από την πρώτη στιγμή, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ζήτησε τόσο από τους γιατρούς όσο και από την οικογένειά του να γνωρίζει τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας του. Ωστόσο, η επιδείνωση της υγείας του κάθε μέρα ήταν πιο εμφανής. Μεγάλη κόπωση και ανορεξία, ώσπου τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Μια από τις τελευταίες επισκέψεις που δέχθηκε ο τραγουδιστής ήταν αυτή στα μέσα του καλοκαιριού από την Μπέσσυ Αργυράκη. «Είναι πανελλαδικά μεγάλη η συγκίνηση γι’ αυτό το απότομο και ηλικιακά θα έλεγα χαμό του συναδέλφου μου, του ανθρώπου που συνεργαστήκαμε, του ανθρώπου που αγαπήσαμε, βρεθήκαμε για πολλούς λόγους κοντά. Ο Ρόμπερτ ήταν ένα ζωντανό παράδειγμα ανθρώπου, χωρίς αλλά. Τόσα χρόνια που τον ξέρω ποτέ δεν θύμωσε, ποτέ δεν κακολόγησε, ποτέ δεν έδειξε κάποια εμπάθεια για οποιονδήποτε άνθρωπο. Είχε πολύ ήρεμο χαρακτήρα, τον οποίο τον κράτησε ως το τέλος, γνωρίζοντας ότι θα φύγει. Ήταν πολύ ήρεμος και το περίμενε» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Alpha Τώρα».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement