Φινλανδία: Νέες εικόνες δείχνουν την πρωθυπουργό να χορεύει αγκαλιά με μοντέλο – Ζήτησε συγγνώμη η Μαρίν

Advertisement

Νέο βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται η Φινλανδή πρωθυπουργός να  χορεύει ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Στο νέο βίντεο η Σάνα Μαρίν χορεύει αγκαλιά με 33χρονο μοντέλο και ινφλουένσερ. Εικάζεται ότι τραβήχτηκε στο ίδιο πάρτι, καθώς η πρωθυπουργός φοράει τα ίδια ρούχα.

Το νέο βίντεο δημοσίευσε η φινλανδική σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Seisk» κάνοντας λόγο για καυτή ατμόσφαιρα μεταξύ του μοντέλου, που είναι παντρεμένο και της Σάνα Μαρίν, σύμφωνα με την Daily Mail.

Advertisement

Χρήστες των social media επέκριναν την εφημερίδα, τονίζοντας ότι το νέο βίντεο δεν δείχνει τίποτα καυτό, παρά δύο γυναίκες που διασκεδάζουν.

Ζήτησε συγγνώμη

Η Φινλανδή πρωθυπουργός ζήτησε σήμερα συγγνώμη για φωτογραφία από ιδιωτικό πάρτι που είχε κάνει στην επίσημη κατοικία της τον Ιούλιο, έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε γύρω από το πάρτι της την περασμένη εβδομάδα. «Κατά τη γνώμη μου, η φωτογραφία δεν είναι αρμόζουσα. Ζητώ συγγνώμη γι΄αυτήν. Τέτοιες φωτογραφίες δεν θα έπρεπε να είχαν τραβηχθεί, αλλά κατά τα άλλα τίποτα το υπερβολικό δεν συνέβη στη συνάθροιση», δήλωσε η Μαρίν στους δημοσιογράφους,

Σημειώνεται ότι το τεστ για ναρκωτικά στο οποίο υποβλήθηκε η πρωθυπουργός, βγήκε αρνητικό. Η Μαριν έκανε το τεστ μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε από τη δημοσίευση πλάνων που τη δείχνουν να τραγουδά και να χορεύει με Φινλανδούς σελέμπριτι σε άλλο πάρτι.

Διχασμένη η Φινλανδία

Οι εικόνες από τα πάρτι της Μαρίν έχουν διχάσει την Φινλανδία αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. Άλλοι την υποστηρίζουν τονίζοντας ότι η προσωπική της ζωή και διασκέδαση δεν έχουν καμία σχέση με την καριέρα της στην πολιτικοί, όμως οι επικριτές της αναρωτιούνται αν οι εικόνες αυτές συνάδουν με την θέση της και αν αυτά τα πάρτι μπορεί να επηρεάζουν την κρίση της.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement