Απίστευτο σκηνικό στη Μαδρίτη: Κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα στο μετρό (Βίντεο)

Advertisement

Οι πυροσβέστες στη Μαδρίτη της Ισπανίας ήλθαν αντιμέτωποι με ένα ασυνήθιστο περιστατικό. Όχι, δεν ήταν μία επιχείρηση διάσωσης ή κάτι παρόμοιο.

Η πρόκληση που είχαν να αντιμετωπίσουν οι πυροσβέστες ήταν να βγάλουν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο από έναν σταθμό του μετρό. Ένα βίντεο που δείχνει το αυτοκίνητο να τραβιέται μέσα από την κυλιόμενη σκάλα του σταθμού του μετρό, βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο.

Το πλάνο που μοιράστηκε το Sky News στο YouTube, δείχνει το αυτοκίνητο να είναι δεμένο σε δύο αλυσίδες και να τραβιέται μέσα από τη σκάλα. Οι πυροσβέστες φαίνονται να συνδέουν τη μία από τις αλυσίδες με το κάτω μέρος του λευκού αυτοκινήτου. Το όχημα φαίνεται να τραβιέται μέσα από τη σκάλα, περνώντας ξυστά από τα πλαϊνά κυκλώματά της, ενόσω το οδηγούν προς τα πάνω.

Advertisement

Δείτε το σπάνιο περιστατικό στη Μαδρίτη:

«Αυτό το κλεμμένο αυτοκίνητο κατέληξε σφηνωμένο στις σκάλες μιας από τις πιο πολυσύχναστες στάσεις του μετρό στη Μαδρίτη. Το αυτοκίνητο φέρεται να βρισκόταν σε λεωφορειολωρίδα πριν πέσει μέσα από τις πόρτες του εμπορικού κέντρου Plaza Eliptica. Κλήθηκε η πυροσβεστική για την απομάκρυνση του αυτοκινήτου με τη βοήθεια ενός γερανού» λέει το ένθετο κείμενο του βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του Sky News στο YouTube.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement