Σερβία – Ελλάδα: Με απουσίες η «επίσημη αγαπημένη» στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023

Advertisement

Έχοντας ολοκληρώσει την τελευταία της προπόνηση στο ΟΑΚΑ, η Εθνική Ελλάδος αναχώρησε για το Βελιγράδι όπου θα αντιμετωπίσει την Σερβία στο πλαίσιο της Β’ Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί αύριο (25/8) στις 21.00 ώρα Ελλάδας και ο Δημήτρης Ιτούδης γνωστοποίησε τα 12 ονόματα των παικτών που συμπεριέλαβε.

Σημειώνεται ότι η επίσημη αγαπημένη μπαίνει στο παρκέ με ρεκόρ 3-1 από τον πρώτο γύρο, ενώ οι Σέρβοι με 1-3. Αναφορικά με την αποστολή, εκτός έμειναν οι Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου, με τον πρώτο να αναμένεται να ακολουθήσει τους συμπαίκτες του κατευθείαν στο επερχόμενο Eurobasket 2022.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης και Μιχάλης Λούντζης.

Προς Sold-Out το Ελλάδα-Βέλγιο

Σε επίσημη ανακοίνωσή της η ΕΟΚ αναφέρει ότι η λαχτάρα του ελληνικού κοινού να απολαύσει για μια τελευταία φορά αυτό το καλοκαίρι δια ζώσης την Εθνική ομάδα αποτυπώνεται στην τεράστια ζήτηση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής με το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ (20:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Advertisement

Μέσα στις πρώτες δύο μέρες από τη διάθεση των εισιτηρίων έχουν κάνει φτερά περισσότερα από 13.000 και όλα δείχνουν πως η «επίσημη αγαπημένη» θα αγωνιστεί σε κατάμεστο γήπεδο με το ελληνικό κοινό να την ξεπροβοδίζει με τον καλύτερο τρόπο για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ.

Τέλος αναφέρεται ότι ο δεύτερος αγώνας της Β΄ Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ο τελευταίος εντός των τειχών αγώνας της πριν αναχωρήσει στις 31 Αυγούστου για το Μιλάνο και τη συμμετοχή της στο Ευρωμπάσκετ.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement