Δημήτρης Αλεξάνδρου: Εκτός «Super Κατερίνα» – τι αποκαλύπτει η Ιωάννα Τούνη

Advertisement

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απουσίαζε από την πρώτη σύσκεψη των συντελεστών της «Super Κατερίνας» που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Barking Well Media εν αναμονή της πρεμιέρας της σεζόν. Η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε βίντεο από την πρώτη συνάντηση με τους συνεργάτες της μετά από τις διακοπές, από τα οποία απουσίαζε ο μέλλων πατέρας.

Βέβαια, όπως αποδείχτηκε από την ανακοίνωση που ακολούθησε, δεν παραβρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες της παρουσιάστριας στην πρώτη αυτή σύσκεψη. Δεν είδαμε επίσης τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Την απάντηση στο μυστήριο έδωσε η Ιωάννα Τούνη με βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Σε αυτό αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην τηλεόραση, από διαφορετικό πόστο όμως.

Advertisement

«Το κάνουν τα διαδικτυακά μου κολλητάρια; Εγώ βαριέμαι οικτρά. Είμαι εδώ, τέλος πάντων σε ένα κανάλι, όχι για μένα, για τον Δημήτρη. Έχει meeting αυτός μέσα. Είχα τη φαεινή ιδέα -την ώρα που είμαστε στο αμάξι τον παίρνουν τηλέφωνο και του λένε “έλα για meeting τώρα” και είχα την ευγενή καλοσύνη πρώτη φορά στη ζωή μου και του λέω “αγάπη, μη με πας από το σπίτι και κάνουμε κύκλους σε όλη την Αθήνα, πάμε μαζί στα γραφεία στη Barking Well και θα περιμένω απ’ έξω”. Είναι τουλάχιστον δύο ώρες κι εγώ συνεχίζω να περιμένω εδώ πέρα. Τα είπα και ξαλάφρωσα», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement