Μαίρη Συνατσάκη: Τα μηνύματα για την εγκυμοσύνη της που δεν θέλει να λάβει ποτέ ξανά

Advertisement

Αν σε λένε Μαίρη Συνατσάκη και είσαι επαγγελματίας youtuber και influencer είναι λογικό οι «ακόλουθοί» σου στα social να ενδιαφέρονται για κάθε πτυχή της ζωής σου, ακόμα και τις πιο ιδιωτικές στιγμές.

Όμως, μερικές φορές, το παρακάνουν. Ακόμα και αν έχουν τις καλύτερες προθέσεις, προειδοποιήσεις του τύπου «τα χειρότερα έρχονται» δεν βοηθούν την ψυχολογία κανενός. Πόσο μάλλον μιας γυναίκας που διανύει τους πρώτους μήνες της πρώτης εγκυμοσύνης της, έχει ενοχλήσεις και ανησυχεί.

Ενθαρρυμένη από το γεγονός ότι οι ενοχλήσεις υποχώρησαν της και με τη φόρα από τις διακοπές της με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή στην Κρήτη, η Μαίρη Συνατσάκη είπε να καταγράψει τα συμπεράσματά της από τα μηνύματα που έλαβε όλο το τελευταίο διάστημα, κυρίως αυτά που καμία έγκυος γυναίκα δεν θέλει να ακούει.

Advertisement

Έγραψε η mairiboo:

Συμπερασματικά από οοοολα τα μηνύματά σας:

1. Συμβαίνει σε άπειρες έγκυες όλων των μηνών ο διακεκομμένος ύπνος και κυκλοφόρησε πολύ η φήμη στα dm μου ότι την ώρα που συνήθως ξυπνάς μέσα στη νύχτα, θα είναι η ώρα που ξυπνάει και το πιτσινι αργότερα για μαμ/κακά/καιξανάνάνι.

2. Η φράση «κοιμήσου τώρα που μπορείς» σπάει σε ΟΛΕΣ μας το νευρικό σύστημα. Πρόταση: να ειπωθεί ποτέ ξανά από κανέναν προς κανέναν. * Ιδανικά ούτε και το «καλό χειμώνα» στις 16 Αυγούστου.

3. Χειροτερεύουν λέει τα πράγματα αργότερα τον όγδοο και τον ένατο μήνα. (λατρεύω να διαβάζω ότι κάτι χειροτερεύει)

Advertisement

4. Δεν με ενοχλεί τόσο αυτή η κατάσταση του ύπνου. Τη θεωρώ όντως κάποιου είδους προετοιμασία για μετά. We got this.

MAIRH SYNATSAKH STORY PREGNANCY

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement