Ο εφιάλτης μιας 17χρονης: Πρώην σύντροφός της την κακοποιούσε καθημερινά επί δέκα μήνες

Advertisement

Σε κόλαση είχε μετατρέψει τη ζωή της 17χρονης πρώην συντρόφου του, ένας 22χρονος, ο οποίος, παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί συνέχιζε να την παρακολουθεί εμμονικά.

Την τελευταία φορά, μάλιστα, εισέβαλε -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- στο σπίτι του νέου της φίλου και τον ξυλοκόπησε. Η ανήλικη τους δέκα μήνες, που ήταν μαζί του, ζούσε έναν εφιάλτη, αφού η συμπεριφορά του απέναντί της ήταν κακοποιητική.

Όπως καταγγέλλει, κάθε μέρα τη χτυπούσε αλύπητα, σα να ήταν σάκος του μποξ. Μέχρι που δεν άντεξε και κατέθεσε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα.

Advertisement

Της έκανε τη ζωή κόλαση

«Κατά τη διάρκεια της σχέσης μας λόγω της κακοποιητικής συμπεριφοράς του, ο ίδιος μου δημιούργησε μώλωπες, τους οποίους όμως φοβόμουνα να αποκαλύψω τον τρόπο αλλά και το άτομο που τους προκάλεσαν. Τους μώλωπες αυτούς τους έβλεπαν και οι γονείς μου και μια φορά παρ’ όλο το φόβο μου, εκμυστηρεύτηκα ότι μου τους προκάλεσε ο συγκεκριμένος» αναφέρει η 17χρονη.

Ο 22χρονος δεν έπρεπε να πλησιάζει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων. Όμως, εκείνος δεν πτοήθηκε και μετέτρεψε τη ζωή της σε κόλαση.

Την παρακολουθούσε ασταμάτητα, της έστελνε μηνύματα, τηλεφωνούσε στους γονείς της, με σκοπό να μαθαίνει της κινήσεις της. Με αποκορύφωμα τα όσα εκτυλίχθηκαν, πριν από μερικές μέρες, στο σπίτι της φίλης της.

Advertisement

«Αφού ανοίξαμε να δούμε τι γίνεται, ο συγκεκριμένος κινήθηκε εναντίον μου με εμφανή πρόθεση να με χτυπήσει. Για να με σώσει παρενέβη ο φίλος μου, τον οποίο χτύπησε στο πρόσωπο χωρίς να κατορθώσει να του προκαλέσει σωματική βλάβη. Ευτυχώς ήρθαν άμεσα αστυνομικοί τους οποίους είχαμε ειδοποιήσει και τον συνέλαβαν. Φοβήθηκα για τη ζωή μου καθώς ο συγκεκριμένος ήταν εμφανώς, υπό την επήρεια μέθης» περιέγραψε η 17χρονη.

«Έδινε μπουνιές σε δέντρο»

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του αστυνομικού που έφθασε πρώτος στο διαμέρισμα.

«Ο δράστης βρισκόταν εκτός ελέγχου, έχοντας εκδορές στα χέρια και στο πρόσωπο του για τα οποία – κατόπιν ερωτήσεών μας – μας δήλωσε ότι από τα νεύρα του έδωσε μια μπουνιά σε ένα δέντρο», κατέθεσε.

Advertisement

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε επτά μήνες φυλάκιση για ενδοοικογενειακή απειλή, παραβίαση δικαστικής απόφασης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement