Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 31χρονος μετά από καυγά με την πρώην σύζυγό του – Τον κλώτσησε και έπεσε από τις σκάλες

ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ
Advertisement

Ένας καυγάς οδήγησε έναν 31χρονο στο νοσοκομείο στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν η πρώην σύζυγός του τον κλώτσησε με αποτέλεσμα να παραπατήσει και να πέσει από τις σκάλες. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι φέρει δύο κατάγματα στο πόδι.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής όταν ο 31χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στο Ηράκλειο προκειμένου να παραλάβει το παιδί τους, το οποίο βρίσκεται υπό την επιμέλειά του.

Έξω από την πόρτα, όμως, άρχισε ένας καυγάς με την 31χρονη να επιτίθεται λεκτικά στον πρώην σύζυγό της ενώ κάποια στιγμή -σύμφωνα με την καταγγελία- κλώτσησε δυνατά τον 31χρονο.

Advertisement

Εκείνος εξαιτίας της κλωτσιάς παραπάτησε και έπεσε από τις σκάλες με αποτέλεσμα να υποστεί τραύματα στα πόδια. Έπειτα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι φέρει δύο κατάγματα στο πόδι.

Την επόμενη ημέρα ο 31χρονος κατέθεσε μήνυση στις Αρχές, με τους αστυνομικούς να αναζητούν την πρώην σύζυγό του χωρίς ωστόσο να τη βρίσκουν.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement