Ήπειρος: Αντιδήμαρχος ο άνδρας που κακοποίησε το γαϊδουράκι – Ζητούν την αποπομπή του

Advertisement

Ο 63χρονος που φέρεται να κακοποίησε βάναυσα τον γάιδαρο στο χωριό Γραμμένο είναι τελικά ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ζίτσας.

Σύμφωνα με οπτικό υλικό που ανήρτησαν οι κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι σταμάτησαν την πράξη του, ο καταζητούμενος είχε δέσει από την καρότσα του φορτηγού του ένα γαϊδούρι και το έσερνε στο δρόμο.

Το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Ο ίδιος υποστήριξε στους συγχωριανούς του, ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι το άτυχο γαϊδούρι σέρνονταν στο οδόστρωμα και αμέσως ,σύμφωνα με μαρτυρίες σήκωσε το τραυματισμένο ζώο, το έβαλε στην καρότσα και εξαφανίστηκε.

Advertisement

Σύμφωνα με το epiruspost, η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» η αντιπολίτευση στο Δήμο Ζίτσας εξέδωσε ανακοίνωση όπου εκφράζει τον αποτροπιασμό της για το γεγονός αυτό και ζητά από την Δημοτική Αρχή την άμεση αποπομπή του αντιδημάρχου και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση την παρέμβασή της ώστε να αποπεμφθεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η ανακοίνωση της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας»

«Δηλώνουμε συγκλονισμένοι από τις εικόνες ντροπής που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την βάναυση συμπεριφορά Αντιδημάρχου του Δήμου Ζίτσας σε ζώο στην περιοχή των Γραμμενοχωρίων.

Δεν μπορούμε ούτε καν να διανοηθούμε ότι έσερνε το ζωντανό (γάιδαρο) με το αγροτικό του αυτοκίνητο βασανίζοντας το απίστευτα γεμίζοντας τον δρόμο με αίματα από το βασανισμένο ζώο.

Advertisement

Εκφράζουμε την οργή μας και την αγανάκτηση γι αυτή την θηριωδία.

Συγχαίρουμε τους κατοίκους της Τ.Κ Γραμμένου και τα ΜΜΕ του Νομού μας για την δημοσιοποίηση του θέματος και την ευαισθητοποίηση τους. Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητες.

Απαιτούμε άμεσα:

  • Την περίθαλψη του ζώου από τις αρμόδιες υπηρεσίες και την πλήρη ενημέρωση για την τύχη του.
  • Από το Δήμαρχο Ζίτσας κ. Μιχάλη Πλιάκο την άμεση αποπομπή του συγκεκριμένου αυτοδιοικητικού «ανθρώπου» από την θέση του Αντιδημάρχου Ζίτσας.
  • Από τα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης και τoν κ. Δημάρχο την διαγραφή του από την Δημοτική τους ομάδα.
  • Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση να πράξει τα δέοντα για την αποπομπή του από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζίτσας και βέβαια
  • Από τη δικαιοσύνη την άμεση παρέμβαση.

Σε κάθε περίπτωση οποιαδήποτε κωλυσιεργία για τις συνέπειες της παραπάνω θηριωδίας τόσο από την Δημοτική αρχή και τον κ. Δήμαρχο, αλλά και από όλους τους αρμόδιους φορείς, θεωρείται προσπάθεια συγκάλυψης της αποτρόπαιας πράξης και τους καθιστά συμμέτοχους.

Advertisement

Ο τόπος μας αξίζει μια καλύτερη τύχη με Ανθρώπους στη διοίκηση του Δήμου.»

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement