Στο Πήλιο για διακοπές ο Σωτήρης Κοντιζάς

Advertisement

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους σεφ στη χώρα μας και το κοινό τον αγαπά ιδιαίτερα.

Όχι μόνο για τα φαγητά του και τις συνταγές του αλλά και για την προσωπικότητά του. Μια προσωπικότητα που έχει ξεδιπλώσει τα τελευταία χρόνια και μέσα από το MasterChef όπου μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πραγματικά «δίνουν ρέστα» με τις ατάκες τους!

Ο αγαπημένος σεφ λοιπόν, μετά τη Σχοινούσα και τα Κουφονήσια όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά του, βρέθηκε και στο όμορφο βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο, ενώ δεν ανέβασε τίποτα απολύτως στα social media, με αποτέλεσμα να μην το γνωρίζει κανείς!

Advertisement

Σύμφωνα όμως με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο Σωτήρης Κοντιζάς όχι μόνο βρέθηκε στο Πήλιο αλλά έμεινε και σε γνωστό resort, στο χωριό Μούρεσι. Το σημείο που επέλεξε να μείνει βρίσκεται πολύ κοντά σε όλες τις γνωστές παραλίες με αποτέλεσμα να μπορεί να έχει πολλές επιλογές χωρίς να αναγκάζεται να κάνει μεγάλες αποστάσεις.

Ως λάτρης του καλού φαγητού, μεταξύ άλλων, βρέθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και στο wine restaurant που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του resort που έμεινε, με καλό φαγητό και απίθανη θέα στο Αιγαίο!
Τις ημέρες που βρισκόταν στην περιοχή, επισκέφτηκε και φημισμένες παραλίες όπως είναι η Νταμούχαρη! Δεν πέρασε απαρατήρητος από τους περαστικούς και μάλιστα κάποιοι του ζήτησαν να βγάλουν μαζί του έστω μία selfie.

Εκείνος, όπως πάντα ευγενικός, δεν το αρνήθηκε!

Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο φροντίζει να μην απασχολεί με την προσωπική του ζωή παρά μόνο με τα επαγγελματικά του και το ίδιο φροντίζει να κάνει και όταν κάνει τις διακοπές του!

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement