Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτουν σήμερα οι ιατροδικαστές Καλόγρηας – Καρακούκης

Advertisement

Συνέχεια σήμερα Παρασκευή στον κύκλο καταθέσεων για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Τη σκυτάλη παίρνουν σήμερα οι ιατροδικαστές Νικος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας που έβγαλαν το πόρισμα πως ο θάνατος των δύο παιδιών οφείλεται σε ασφυκτικό θάνατο.

Ήδη χθες, τον κύκλο των καταθέσεων στην υπόθεση με κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου, άνοιξαν η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα και ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης. Στις τρίωρες καταθέσεις τους οι μάρτυρες κλήθηκαν να απαντήσουν σε διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με τα συμπεράσματα τους που αφορούν τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Advertisement

Η Χριστίνα Τσάκωνα είναι εκείνη που συνέταξε την αρχική ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας, ενώ ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, έκανε την ιστολογική επανεκτιμήση για τους θανάτους της Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας στο πλαίσιο της νέας ιατροδικαστικής έκθεσης που φέρει την υπογραφή των Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις καταθέσεις τους, θα αναφερθούν στο πόρισμα τους, που βρήκε ως αιτία θανάτου των δυο παιδιών τον ασφυκτικό μηχανισμό, ο οποίος βεβαιώνεται από εκδορές κατά το ριζορρίνιο και εντύπωμα στη δεξιά παρειά κατά τον νεκροψιακό έλεγχο της Μαλένας Δασκαλάκη κατά την επισκόπηση των φωτογραφιών, αλλά και τις «κακώσεις εν ζωή γενόμενες στοματικού βλεννογόνου/άνω χείλους στόματος κατά τον νεκροψιακό έλεγχο της Ίριδας Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών σε συνδυασμό με το ανευρεθέν πανάκι που έφερε ικανή ποσότητα αίματος».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement