Δολοφονία στα Πετράλωνα: Συνδέεται με την αιματηρή επίθεση στην πλατεία Βάθη; – Οι έρευνες των Αρχών

Advertisement

Το ενδεχόμενο η ανθρωποκτονία Τούρκου υπηκόου κουρδικής καταγωγής, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στα Πετράλωνα, να έχει σχέση με τους δύο τραυματίες από πυροβολισμούς, την περασμένη Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Βάθη, ερευνά η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο αλλοδαπός τον οποίο εκτέλεσαν δύο άγνωστοι, με 14 σφαίρες, τα ξημερώματα, στην οδό Αλκμήνης 107, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών. Σημειώνεται, ότι πάνω στο θύμα, εκτός από το κινητό, βρέθηκε και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί έρευνες σχετικά με το αν συσχετίζονται τα δύο αιματηρά περιστατικά, αφού και οι δύο τραυματίες από πυροβολισμούς, την περασμένη Παρασκευή, στην πλατεία Βάθη, ήταν επίσης Τούρκοι υπήκοοι κουρδικής καταγωγής.

Advertisement

Το χρονικό της δολοφονίας και το βίντεο – ντουκουμέντο από το σημείο

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην αστυνομία, όταν τουλάχιστον δύο δράστες καταδίωξαν έναν άνδρα από την οδό Πειραιώς έως την οδό Αλκμήνς.

Μάλιστα, οι άγνωστοι -προς το παρόν- δράστες έκαναν την καταδίωξη πεζοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Ζιάκα στο OPEN.

Όταν έφτασαν στην οδό Αλκμήνης, ξεκίνησαν να πυροβολούν τον άνδρα, ο οποίος έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου με τραύματα σε θώρακα και κεφάλι από τέσσερις ή πέντε σφαίρες. Ωστόσο, οι Αρχές συνέλεξαν περισσότερους από 15 κάλυκες.

Advertisement

Εκτός από οχήματα που υπέστησαν ζημιές από σφαίρες, υπάρχουν και μπαλκόνια πρώτου ορόφου με «σημάδια» από σφαίρες.

Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο η εκτέλεση να αφορά «ξεκαθάρισμα» λογαριασμών ανάμεσα σε άτομα που γνωρίζονται μεταξύ τους και ίσως είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές ή και να αφορά «ξεκαθάρισμα» μελών της ίδιας συμμορίας. Οι αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή και συλλέγουν μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό.

Την ίδια ώρα, στο «φως» έρχεται βίντεοντοκουμέντο από τη στιγμή που εντοπίστηκε νεκρός ο άνδρας:

Advertisement

Κινητό και 5.000 ευρώ δίπλα στον άνδρα που πυροβόλησαν

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν δίπλα στο θύμα ένα κινητό τηλέφωνο και το ποσό των 5.000 ευρώ. Μάλιστα, υπενθυμίζεται ότι στο σημείο βρέθηκαν και 14 κάλυκες.

Παράλληλα, γίνεται γνωστό πως ο άνδρας που έπεσε νεκρός, δεν φορούσε μπλούζα.

Την ίδια ώρα, δεν είναι προς το παρόν ξεκάθαρο πόσοι ήταν οι δράστες, ενώ δεν αποκλείεται το όπλο που χρησιμοποίησαν να ήταν καλάσνικοφ.

Advertisement

Οι αστυνομικές Αρχές «χτενίζουν» πλέον την περιοχή και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement