Θεσσαλονίκη: Καταγγελία και μήνυση από καρκινοπαθή κατά ογκολόγου για εξαπάτηση

Advertisement

Μια αρκετά σοβαρή καταγγελία εις βάρους γνωστού ογκολόγου του Θεαγένειου Νοσοκομείου, στη Θεσσαλονίκη, έκανε η σύζυγος καρκινοπαθούς, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τη Μεταξούλα Βασιλείου, ο γιατρός τους ζήτησε 10.000 ευρώ για να φέρει φάρμακο από την Αμερική, το οποίο δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα.

Ο εν λόγω γιατρός που παρακολουθούσε τον ασθενή τα τελευταία τρία χρόνια τους ζήτησε να καταβάλουν το ποσό στον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να τους φέρει το φάρμακο, ωστόσο το φάρμακο δεν ήρθε ποτέ.

Advertisement

Το ζευγάρι απευθύνθηκε στη δικηγόρο Δέσποινα Ποϊριατζίδου, η οποία επικοινώνησε με τον γιατρό. Στην συνομιλία τους παραδέχτηκε ότι το φάρμακο δεν υπάρχει και τα χρήματα τα πήρε για προσωπική του χρήση.

«Το παραδέχθηκε όντως και ότι πήρε τα χρήματα για προσωπική του σχέση. Μας πήγαινε από Δευτέρα σε Δευτέρα. Στο Θεαγένειο κάναμε επώνυμη καταγγελία. Ξαναπήγαμε μία εβδομάδα μετά και μας είπαν ότι έγιναν άλλες τρεις καταγγελίες εις βάρος του», είπε η σύζυγός του.

Για την υπόθεση έχει γίνει σχετική καταγγελία στο Θεαγένειο Νοσοκομείο, ενώ έχει υποβληθεί και μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement