Leonardo di Caprio: Ποια είναι η νέα 22χρονη σύντροφος του 47χρονου σταρ

Advertisement

Μια 22χρονη από την Ουκρανία, κόρη φαρμακοβιομηχάνων, η οποία ζει μόνιμα στο Μονακό είναι η νέα σύντροφος του Λεονάρτο ντι Κάπριο. Η 22χρονη Maria Beregova λέγεται ότι είναι η σύντροφος του πρόσφατα χωρισμένου σταρ, αφού ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» μαζί τον Ιούλιο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Σεν Τροπέ.

Maria Beregova (Copyright: Ιnstagram)
Maria Beregova (Copyright: Ιnstagram)

Η είδηση έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Leonardo DiCaprio χώρισε με την Camila Morrone – με την οποία έβγαινε για τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Maria Beregova εντοπίστηκε τη Δευτέρα να κάνει βόλτα στο Λονδίνο. Οι εικασίες ότι η Μαρία και ο Λεονάρντο έβγαιναν ραντεβού ξεκίνησαν όταν απαθανατίστηκαν να διασκεδάζουν μαζί στο Σεν Τροπέ τον Ιούλιο – με την καλλονή να έχει φύγει για τη νότια Γαλλία μετά το χωρισμό της με τον σύζυγό της, Ahmed Masoud Abdelhafid.

Maria Beregova (Copyright: Ιnstagram)
Maria Beregova (Copyright: Ιnstagram)
Maria Beregova (splashnews.com)
Maria Beregova (splashnews.com)

Την απαθανάτισαν να διασκεδάζει με τον Leonardo περίπου την ίδια εποχή που άρχισε να χρησιμοποιεί το πατρικό της όνομα μετά το διαζύγιο με τον σύζυγό της – ο παππούς του οποίου ήταν στον στενό κύκλο του συνταγματάρχη Muammar Gaddafi.  Πιο συγκεκριμένα, ο παππούς του εκτός από Υπουργός Εσωτερικών, ήταν στενός φίλος του Καντάφι, γνωστός ως «το δεξί του χέρι» έως και τη δολοφονία του. Τότε, διέφυγε στο Κάιρο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή το 2015, μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Advertisement

Η εντυπωσιακή Ουκρανή μετά τον χωρισμό της χρησιμοποιεί ξανά το πατρικό της όνομα Beregova. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν συνδέεται ερωτικά με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, όμως η κοινή τους εμφάνιση εγείρει ερωτήματα. Μάλιστα, η 22χρονη ακολουθεί τον πρωταγωνιστή του Τιτανικού στο Instagram, αλλά εκείνος όχι, σύμφωνα με το δημοσίευμα. πιθανότατα για να μη δώσει στόχο, καθώς ο χωρισμός του από την Καμίλα Μορόνε είναι πολύ πρόσφατος.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement