Ρόδος: Νεκρός βρέθηκε εργολάβος που είχε εξαφανιστεί – Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Advertisement

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση «εξαφάνισης» ενός 46χρονου εργολάβου με καταγωγή από την Αλβανία που ζούσε και εργαζόταν στην Ρόδο.

Χθες βράδυ προσήχθη στην Ασφάλεια Ρόδου, ομολόγησε και συνελήφθη για την ανθρωποκτονία όπως αποδείχτηκε σε βάρος του Τζάνη Τοπάλυ 46 χρόνων, από την Αλβανία, ο ξενοδόχος ο οποίος του χρωστούσε χρήματα και ο οποίος βρήκε αυτόν τον τρόπο φαίνεται για να μην ξεχρεώσει ποτέ το θύμα του.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν βιντεοληπτικά υλικά που αποτύπωναν τις κινήσεις του θύματος με το αυτοκίνητό του, κοντά στο ξενοδοχείο του δράστη, μαρτυρικές καταθέσεις, αλλά και τις αντιφάσεις του ίδιου που με διάφορες ψεύτικες προφάσεις προσπαθούσε να αποφύγει να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία μέχρι που αποφασίστηκε η προσαγωγή του.

Advertisement

Μαζί του προσήχθη και ο γιος του ο οποίος φέρεται στη συνέχεια να βοήθησε τον πατέρα του να μεταφέρουν το θύμα στην ερημική περιοχή που τον πήγαν και τον έθαψαν όχι επιμελώς.

Μετά την ομολογία του ο δράστης υπέδειξε το σημείο που είχαν αφήσει την σορό του εργολάβου που θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ρόδου για νεκροψία-νεκροτομή. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Για την υπόθεση αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement