Emily Ratajkowski: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου – «Είναι κατά συρροή άπιστος»

Advertisement

Επίσημος φαίνεται πως είναι ο χωρισμός της Emily Ratajkowski με τον Sebastian Bear-McClard καθώς, σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, το μοντέλο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, μετά τις φήμες περί απιστίας του.

Ειδικότερα, δικαστικά αρχεία που επικαλείται το PageSix δείχνουν ότι το 31χρονο μοντέλο κατέθεσε την αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην εν λόγω αίτηση αναφέρεται πως υπάρχουν «θέματα προς επίλυση».

Ούτε ο δικηγόρος της Ratajkowski ούτε ένας εκπρόσωπος του παραγωγού ταινιών απάντησαν αμέσως το αίτημα της Page Six για σχολιασμό.

Advertisement

«Ναι, την απάτησε. Είναι κατά συρροή άπιστος. Είναι αηδιαστικό. Είναι σκύλος», ισχυρίστηκε στο PageSix πηγή από το περιβάλλον της Ratajkowski.

Το διαζύγιο φαίνεται πως ήταν αναπόφευκτο, αφού τον περασμένο μήνα δημοσιεύματα ήθελαν το μοντέλο να είναι ανένδοτη στον χωρισμό τους, καθώς δεν είχε καμία διάθεση να τον συγχωρήσει και να ξεχάσει. Μάλιστα, πηγή που βρίσκεται κοντά στο μοντέλο, δήλωσε πως ο Σεμπάστιαν την παρακαλούσε.

«Ο Σεμπάστιαν την παρακαλεί να του δώσει άλλη μια ευκαιρία«, είπε στο Page Six μια πηγή κοντά στον Ρατακόφσκι. «Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί γιατί η Έμιλι έψαξε μετα τις φήμες και ανακάλυψε ακόμα περισσότερα πράγματα που έκανε πίσω από την πλάτη της».

Advertisement

Οι φήμες χωρισμού πυροδοτήθηκαν, όταν η καλλονή εθεάθη να βγαίνει για μια βόλτα στην Νέα Υόρκη με τον σκύλο της, χωρίς τον σύζυγό στο πλευρό της, ούτε το δαχτυλίδι της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια στενή τελετή τον Φεβρουάριο του 2018, ενώ στην τελετή είχαν παρευρεθεί λίγοι κοντινοί φίλοι τους.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement