Μπακογιάννη για Μητσοτάκη: Ευτυχώς καταφέραμε να διασώσουμε τις οικογενειακές μας σχέσεις

Advertisement

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε ότι υπήρξαν συγκρούσεις με φόντο την πολιτική με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιβεβαιώνοντας έτσι τις κατά καιρούς σχετικές φήμες. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε, ωστόσο, ότι κατάφεραν οι δυο τους να διασώσουν τις οικογενειακές τους σχέσεις…

«Στην πολιτική υπάρχουν πάντα ups and downs. Είναι φορές που συμφωνείς, είναι φορές που δεν συμφωνείς. Είναι φορές που δυσκολεύουν οι σχέσεις. Αλλά οι πολιτικές. Όχι οι οικογενειακές. Κι αυτό ευτυχώς καταφέραμε να το διασώσουμε διαχρονικά. Και γι’ αυτό ο αδερφός μου ήταν ο πρώτος ανέλαβε πολύ ισχυρά τα ηνία όταν αρρώστησα», είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση σε μια πολιτική οικογένεια με δυνατές προσωπικότητες… Θα έχεις και συγκρούσεις, θα έχεις και καλές στιγμές, θα έχεις και δύσκολες στιγμές».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραχώρησε μια κάπως διαφορετική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της πολιτικής, για τον ρόλο της ως γιαγιά, στις αισθητικές επεμβάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας της.

Advertisement

«Έπρεπε σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο περιβάλλον κάπως να σταθώ. Ήτανε μόνο άντρες και μάλιστα άντρες πολύ μεγαλύτεροι από μένα που με κοιτούσαν φτυστικά. Και ιδιαίτερα, όταν είσαι κόρη του Μητσοτάκη, γυναίκα του Μπακογιάννη, λέγανε όλοι ‘σιγά τώρα τι είναι, ένα κοριτσάκι που είναι κόρη του μπαμπά της, την έφτιαξε ο Μπακογιάννης’. Μέχρι να γίνω η Ντόρα, μου πήρε χρόνο» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όσο για το πως είναι ως γιαγιά, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε: «Είμαι η κλασική γιαγιά και δεν το κρύβω. Είμαι μια τραγική χαζογιαγιά. Επειδή έκανα τα παιδιά μου πολύ νωρίς, ήμουν 21 και 22, είχα την αίσθηση πάντα ότι έχασα σημαντικό διάστημα της ζωής μου… Βλέπω φάσεις στη ζωή των εγγονιών μου που απολαμβάνω… Με τρολάρουν τα εγγόνια μου, ακόμα και το μικρό που είναι 4,5 για την προφορά μου. Είμαι πιο λάσκα. Κάνω περισσότερο αυτά που τους αρέσουν, δε θα πεθάνω αν δε φάνε φακές, δε με νοιάζει αν ανέβουν όλα μαζί στους καναπέδες… Αυτό όταν ήμουν 30 ήταν η απόλυτη καταστροφή. Τώρα δε με νοιάζει. Μια φορά, είχε μπει η Αλεξία στο σπίτι και με είδε να παίζω στους καναπέδες μαξιλαροπόλεμο με τα παιδιά και παθαίνει υστερία, ‘αν εγώ το έκανα αυτό, δε θα είχε μείνει κεραμίδι’ μου είπε».

Advertisement

Στη συνέχεια η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στον αείμνηστο πατέρα της, λέγοντας πως δεν μπορούσε να τον χαρακτηρίσει ως τρυφερό, αλλά ως έναν απίστευτο συνομιλητή. Όσο για τη μητέρα της, Μαρίκα Μητσοτάκη τη χαρακτήρισε ως έναν εκρηκτικό άνθρωπο που κρατούσε τα ηνία του σπιτιού.

«Παντρεύτηκα πάρα πολύ νωρίς. Ήμουν 20 ετών, από εκεί και πέρα τελείωσε η υπόθεση. Όταν έχασα τον Παύλο και μετά, ο κόσμος νομίζω ότι με φοβόταν πάρα πολύ. Με έβλεπαν ίσως ως Κρουέλα. Ο Ισίδωρος ήταν ο άνθρωπος που δε μάσησε. Είσαι τυχερός όταν σου δίνεται η δυνατότητα να ερωτευτείς δυο φορές στη ζωή» είπε σε άλλο σημείο η Ντόρα Μπακογιάννη.

Advertisement

Για τις αισθητικές επεμβάσεις η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε: «Δε θέλω να βγω απεριποίητη για λόγους αυτοσεβασμού αλλά και γιατί αν εγώ βγω απεριποίητη πέφτει η κυβέρνηση, αρχίζουν τα σχόλια όπως ‘Η Ντόρα σκοτώθηκε με τον Κυριάκο’ κτλ. Βέβαια, στην ηλικία μου το να κάνεις γυμναστική δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά κυρίως υγείας. Μπότοξ έχω κάνει. Κάνεις αυτά που μπορείς να κάνεις, όχι για να αλλάξεις την ηλικία σου, αυτό είναι γελοίο».

Σε άλλο σημείο η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας της για το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά.

Advertisement

«Δέχτηκα ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο και αυτό μου έκανε πάρα πολύ καλό γιατί αυτή η αρρώστια έχει να κάνει και με την ψυχολογία. Πάρα πολλοί άνθρωποι σαν εμένα βρήκαν το θάρρος να βγουν να το πουν γιατί στην Ελλάδα ο καρκίνος είναι μια λέξη που πολύ μεγάλο ποσοστό δεν τη λέει. Το ανακάλυψα τελείως τυχαία. Πήγα σε μια πολύ νέα κοπέλα, διαβητολόγο που μου ζήτησε κάποιες εξετάσεις και της φάνηκε κάτι περίεργο στα αποτελέσματα. Σίγουρα φοβάσαι. Δε σου αρέσει η ιδέα ότι αύριο η ζωή σου μπορεί να τελειώσει» είπε.

Τέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε ακόμα για τη σχέση με τα παιδιά της, αλλά και τη νύφη της Σία Κοσιώνη. «Τη λατρεύω. Μου αρέσουν τα πάντα σε εκείνη. Μου αρέσει ο χαρακτήρας της. Σου λέει ‘αγάπα με’ με το «καλημέρα». Είναι μύθος οι κακές πεθερές. Αν δουν ένα τσόκαρο, εντάξει θα αντιδράσουν, αλλά αν δουν μια κοπέλα σαν τη Σία πρέπει να είσαι ηλίθια για να αντιδράσεις».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement