Μήνυμα Μητσοτάκη στην Εθνική: Σας ευχαριστούμε για τις ωραίες στιγμές – Ψηλά το κεφάλι

Advertisement

Συγχαρητήριο μήνυμα στην Εθνική ομάδα για την εμφάνισή της στο Eurobasket 2022 έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σας ευχαριστούμε για τις ωραίες στιγμές. Θα έρθουν κι άλλες. Πάντα μαζί σας παιδιά. Ψηλά το κεφάλι!», γράφει ο κ. Μητσοτάκης.

Σημειώνεται πως σήμερα, Τετάρτη, το μεσημέρι αναμένεται η επιστροφή της Εθνικής ομάδας, με τον αποκλεισμό από την Γερμανία στο Eurobasket.

Η Εθνική ομάδα αναμένεται περίπου στις 15:00 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Advertisement

Η αήττητη μέχρι χτες «γαλανόλευκη» έπεσε με το τελικό 107-96 απέναντι στην «οικοδέσποινα» Γερμανία στους «8» του Eurobasket 2022, ολοκληρώνοντας άδοξα τη γεμάτη όνειρα παρουσία της… Στον αντίποδα, τα «πάντσερ» ετοιμάζονται για ακόμη μία «μάχη» για την πρόκριση τους στον τελικό, απέναντι στην Ισπανία.

Advertisement

Με 9/29 τρίποντα, ηττημένη κατά κράτος στη μάχη των ριμπάουντ (32 έναντι 46) και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποβάλλεται με δεύτερο αντιαθλητικό περίπου πέντε λεπτά πριν τη λήξη, η Εθνική δεν είχε καμία τύχη, απέναντι στην Γερμανία, η οποία συνδέθηκε από το πρώτο λεπτό από τα 6.75 και δεν τράβηξε ποτέ την… πρίζα (17/31 τρίποντα).

Η κορυφαία εμφάνιση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη με τη φανέλα της Εθνικής (18π.) και οι 13 πόντοι του Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν ήταν αρκετοί για να κάνουν τη διαφορά μαζί με τους 31 του Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε μία βραδιά που οι υπόλοιποι διεθνείς έμοιαζαν… ζαλισμένοι κι εκτός κλίματος.

Advertisement

Από τη Γερμανία «έλαμψε» ο άσος των Χιούστον Ρόκετς, Ντένις Σρέντερ, με 26 πόντους και 8 ασίστ, ενώ κομβικός ήταν ο Ντάνιελ Τάις μέσα στη ρακέτα με 13 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement
Επιστοφή επάνω