Νίκος Ανδρουλάκης: Ομιλία στη ΔΕΘ με «όπλο» τις υποκλοπές

Advertisement

Με ευρεία ατζέντα θεμάτων βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα, Τετάρτη (14/9), ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος το απόγευμα θα απευθύνει ομιλία από το βήμα της 86ης ΔΕΘ.

Στο επίκεντρο της ομιλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναμένεται να βρεθεί το σκάνδαλο των υποκλοπών, θύμα των οποίων υπήρξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Ανδρουλάκης πιθανότατα θα αδράξει την ευκαιρία να απαντήσει στον πρωθυπουργό και για τα περί «πολιτικής τερατογέννεσης» σχετικά με το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΜέΡΑ25 και το ΚΚΕ.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ την περασμένη Κυριακή απέκλεισε το ενδεχόμενο αλλαγής του εκλογικού νόμου.

Σε ερώτημα μάλιστα του NEWS 24/7 περί συγκυβέρνησης με άλλα κόμματα όπως η Ελληνική Λύση ή και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο πρωθυπουργός απέρριψε κατηγορηματικά κάθε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και εξαπέλυσε επίθεση κατά του κ. Ανδρουλάκη: «Θεωρώ ότι υπάρχει μια δυσαρμονία μεταξύ του τρόπου, με τον οποίο βλέπουν την κυβέρνηση συμπολίτες μας, οι οποίοι στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και της απόλυτα κατηγορηματικής έντονης κριτικής της οποίας ασκεί ο κ. Ανδρουλάκης, μερικές φορές αισθάνομαι ότι οι ψηφοφόροι του είναι πιο μπροστά από τον ίδιο.»

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε μάλιστα λόγο για «εντάσεις, φραστικές υπερβολές και αναζήτηση φαντασμάτων» που ταιριάζουν καλύτερα στο παρελθόν και τη δεκαετία του ’80 παρά σε έναν νέο πολιτικό».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement