Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι 6 μηνών έγκυος» – Ποιο είναι το φύλο του μωρού

Advertisement

Τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις μετά από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μιλώντας για τα συναισθήματά της και το ενδεχόμενο γάμου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά και ξεχωριστά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Τις πρώτες στιγμές δεν το πιστεύεις. Είναι ένα θαύμα που δεν το συνειδητοποιείς. Και κάθε μέρα που περνάει, λες «όντως;»», ανέφερε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Το θέλαμε. Απλώς, τον τελευταίο χρόνο δουλεύαμε και οι δύο πάρα πολύ. Ήρθε την σωστή στιγμή».

Επίσης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι, παρά τις φήμες, δεν επιβεβαίωνε την εγκυμοσύνη της, λέγοντας: «Διαβάζουμε πάρα πολύ για την εγκυμοσύνη μου, που σημαίνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται. Δεν είναι ότι ήθελα να το κρύψω. Απλώς ήθελα να ολοκληρώσω τις απαραίτητες διαδικασίες. Κάθε φορά που πάω στον γιατρό αγχώνομαι».

Advertisement

Όσον αφορά το εάν έχουν κάνει πολιτικό γάμο, απέφυγε να απαντήσει, αλλά παραδέχτηκε πως έχει γίνει πρόταση γάμου. «Δεν θα κάνουμε γαμοβάπτιση. Θέλω να γίνουν τα μυστήρια ξεχωριστά. Πρώτα να γίνει η βάπτιση και μετά, κάποια στιγμή, ο γάμος», συμπλήρωσε η 6 μηνών εγκυμονούσα.

Το φύλο του μωρού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μίλησε η Σάσα Σταμάτη, καθώς οι σχέσεις των δύο γυναικών έχουν αποκατασταθεί. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε το φύλο του μωρού της Σπυροπούλου, δηλώνοντας πως περιμένει αγοράκι.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement