Cara Delevingne: Ανήσυχοι φίλοι και οικογένεια – Δεν πίστευε ότι θα ζούσε ακόμα στα 30

Advertisement

Αναστατωμένοι είναι όσοι βρίσκονται στο πλευρό της Cara Delevingne τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα μετά από την απουσία του μοντέλου από σημαντικά events, αλλά και μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο, από αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Στο συγκεκριμένο βίντεο το μοντέλο κινείται νευρικά, καπνίζει, τα μαλλιά της είναι αχτένιστα, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι δεν φορά παπούτσια. Δείτε τα πλάνα εδώ.

Στο πλευρό της σε αυτή την δύσκολη στιγμή έσπευσε να βρεθεί η αδερφή της, Poppy Delevingne, η οποία εθεάθη να περπατά στο Λος Άντλελες, ενώ έδειχνε προβληματισμένη και στεναχωρημένη. Ο προβληματισμός της, σύμφωνα με την Dailymail, οφείλεται σε μια αποκάλυψη που έκανε η Cara, καθώς το μοντέλο παραδέχτηκε πως δεν πίστευε ότι θα ήταν ζωντανή στα 30 της.

Advertisement

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Poppy Delevingne βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Λος Άντλελες για να στηρίξει την μικρή της αδερφή. Οι φωτογραφίες της τραβήχτηκαν, καθώς εκείνη πήγαινε σε μάθημα pilates, σε μία έξοδο από το σπίτι της Cara.

Advertisement

Την ίδια ώρα, ανήσυχη και φανερά αναστατωμένη φάνηκε να είναι και η καλή φίλη της Cara Delevingne, Margot Robbie. Η ηθοποιός, η οποία επισκέφτηκε την φίλη της για να της προσφέρει στήριξη, βγήκε από το σπίτι της Cara, με δάκρυα στα μάτια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη مارقوت روبي | Margot Robbie ✨ (@margotarabic)

Η μάχη με την κατάθλιψη, η δύσκολη παιδική ηλικία και τα πρόσφατα γεγονότα που προκαλούν ανησυχία

Πρόσφατα η Cara Delevingne βρέθηκε στο Φεστιβάλ «Burning Man» μια διοργάνωση που διαρκεί μια εβδομάδα και έχει θέμα τον αντικαταναλωτισμό και την προσωπική έκφραση. Πηγές ανέφεραν πως κατά τη διάρκειά του δεν έτρωγε και δεν έκανε μπάνιο.

Ανέφερε επιπλέον πως φίλοι της έχουν εκφράσει ανησυχία για την ψυχική της υγεία το τελευταίο διάστημα, ωστόσο έχει ανθρώπους στο πλάι της που την υποστηρίζουν και βρίσκονται δίπλα της σε κάθε βήμα.

Advertisement

Τον Ιούλιο η Delevingne βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon και στην προσπάθεια της να κάνει ένα μαγικό κόλπο σχολίασε απευθυνόμενη στον παρουσιαστή «Βλέπεις πως τρέμει το χέρι μου;».

Αρκετοί, μάλιστα, σημειώνουν πως καθοριστικό για την ψυχική της υγεία υπήρξε και το γεγονός πως πριν γεννηθεί η Cara, η μητέρα της, Pandora, ήταν εθισμένη στην ηρωίνη. «Οι αδερφές μου ήταν εκεί για εμένα αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να αντιμετωπίσω μόνη για να καταφέρω να βρω τον εαυτό μου» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Το μοντέλο έχει μιλήσει ανοιχτά για την μάχη της με την κατάθλιψη αλλά και τον αγώνα της μέχρι να ανακαλύψει την σεξουαλικότητά της. Όπως είχε αποκαλύψει η παιδική της ηλικία ήταν δύσκολη. Ήταν αγχώδης ενώ είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή με την κατάσταση να επιδεινώνεται στα 17 της, όπου ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement