Μαζωνάκης – Σχοινάς: «Πλακώθηκαν» στην πρόβα τζενεράλε – στον αέρα η πρεμιέρα

Advertisement

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα σχήματα της φετινής σεζόν πήρε αναβολή για δεύτερη φορά προκαλώντας απογοήτευση στους φανατικούς θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών, του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά, που είχα προνοήσει κιόλας να κάνουν κρατήσεις για την πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών.

Φυσικά το σούσουρο που προκλήθηκε ήταν μεγάλο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε σήμερα στο «Happy Day» όλα τα νεότερα και τις πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι με αυτή την ιστορία.

«Έχω ένα ρεπορτάζ που συζητιέται στα πηγαδάκια της νυχτερινής Αθήνας, γιατί όλοι περίμεναν ένα πολυαναμενόμενο σχήμα να ξεκινήσει, και μάλιστα όχι τώρα αλλά από τις 10 Σεπτεμβρίου, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και υπάρχουν διάφορα προβλήματα. Είναι η δεύτερη φορά που αναβάλλεται η πρεμιέρα του συγκεκριμένου σχήματος» είπε στην εισαγωγή της η παρουσιάστρια, η οποία θέλησε να πάρει τα πράγματα από την αρχή.

Advertisement

«Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς είναι δύο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να συμπράξουν. Θυμίζω ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης, πέρυσι όλη τη σεζόν κατάφερε να είναι sold out, με τον Γιώργο Λιβάνη στο πλευρό του και γενικώς ξέρουμε ότι είναι ένας καλλιτέχνης που έχει το δικό του κοινό και μπορεί να σταθεί. Αντίστοιχα όμως και ο Διονύσης Σχοινάς που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα απίστευτο comeback, έχει τον κόσμο του, που χορεύει, τραγουδάει. Πολύ νεανικό και οι δύο, πολύ αγαπημένοι».

Η επίσημη ανακοίνωση της επιχείρησης την πρώτη φορά που αναβλήθηκε η πρεμιέρα (για τις 10 Σεπτεμβρίου) ανέφερε ότι υπήρχαν κάποιες εκκρεμότητες.

«Ανεπίσημα όμως μάθαμε από το παρασκήνιο, ότι ο Διονύσης Σχοινάς όταν είδε την αφίσα με το όνομά του σε μικρή γραμματοσειρά, στενoχωρέθηκε. Ήταν το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη και έκανε «μπαμ» και ο Διονύσης Σχοινάς φαινόταν σαν να τον συνοδεύει, σαν υποδεέστερο όνομα. Αυτό λοιπόν όταν το είδε ο τραγουδιστής, ενώ θεωρούσε ότι οι εμφανίσεις θα ήταν επί ίσοις όροις, εξέφρασε την ενόχλησή του. Ουσιαστικά είπε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ναι μεν το πρώτο όνομα, αλλά δεν μπορεί και εκείνος να φαίνεται ως το δεύτερο, θα ήθελε να φαίνεται σαν να είναι πλευρό του».

Advertisement

Απ’ ό,τι φαίνεται από την «διορθωμένη» αφίσα, το αίτημα του Διονύση Σχοινά εισακούστηκε και όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά ενόψει πρεμιέρας στις 15 Σεπτεμβρίου.

Όμως, η πρόβα τζενεράλε έφερε νέες γκρίνιες και αναβολή. Η αιτία αυτή τη φορά ήταν οι χρόνοι και η σειρά εμφάνισης του κάθε τραγουδιστή με τον Διονύση Σχοινά να προβάλει αντιρρήσεις. Δημιουργήθηκε ένταση και η Καίτη Γαρμπή, ως καλή σύζυγος, εμφανίστηκε στο κέντρο για να παραλάβει τον σύζυγό της, δηλώνοντας με τον τρόπο της τη υποστήριξή της στον τραγουδιστή.

Όπως ενημέρωσε τους συνεργάτες της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σήμερα θα γίνει μία ακόμα προσπάθεια εκ μέρους των συντελεστών της παράστασης «Η Αθήνα τη νύχτα» -αυτός είναι ο τίτλος του προγράμματος- να βρεθεί λύση για να προχωρήσει η συνεργασία.

Advertisement

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement