Νίκος Αλιάγας: Έκαναν πείραμα σε μένα οι γιατροί – Έτσι έζησα

Advertisement

Στην πρώτη εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε ο Νίκος Αλιάγας το απόγευμα του Σαββάτου. Ο παρουσιαστής που ζει στη Γαλλία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Γεια σου», για το σοβαρό πρόβλημα υγείας με το οποίο γεννήθηκε.

Ο Νίκος Αλιάγας εξομολογήθηκε πως «όταν γεννήθηκα στο Παρίσι είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής. Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου, με εγχείρησαν έτσι σαν πείραμα και επέζησα τελικά. Είχα ένα πρόβλημα μεγάλο σε ένα έντερο και εγχειρίστηκα με το που γεννήθηκα, νομίζω πως ήμουν πέντε ή έξι ημερών».

Advertisement

«Έκαναν ένα πείραμα να δουν αν μπορεί το παιδί αυρό να ζήσει. Και έζησα! Ταλαιπωρήθηκα και είχα, έτσι, έναν πόνο. Με πήραν τότε αμέσως από τη μάνα μου και έμεινα για μήνες στο νοσοκομείο».

«Έμεινα για μήνες μακριά από την μάνα μου. Μετά με έφεραν στους γονείς μου, με έβαλε ο πατέρας μου στο αυτοκίνητο μαζί με την μητέρα μου και με πήγαν στο Μεσολόγγι. Αδυνατισμένο, με πολλά ράμματα και ήμουν έτσι για πολύ καιρό» πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Αλιάγας στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement