Σεπόλια: Ο εφιάλτης της 12χρονης και τα τηλεφωνήματα της φρίκης – Νέες αποκαλύψεις

Advertisement

Περισσότερα από 200 τηλεφωνήματα από υποψήφιους «πελάτες». Τουλάχιστον 10 «ροζ» ραντεβού, ακόμα και μέσα σε αυτοκίνητα. Από 50 έως 70 ευρώ «ταρίφα», για την σεξουαλική επαφή με ένα ανήλικο κορίτσι.

Οι σοκαριστικοί αριθμοί που προκύπτουν από τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αποτυπώνουν τον εφιάλτη που βίωνε για περίπου 4 μήνες μια 12χρονη μαθήτρια, στα χέρια ενός 53χρονου άνδρα.
Ο άνδρας που διατηρεί κατάστημα στα Σεπόλια, φέρεται να βίαζε συστηματικά το κορίτσι, αναρτούσε στο διαδίκτυο γυμνά βίντεο και φωτογραφίες της και στη συνέχεια την εξέδιδε επί πληρωμή.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να την απειλήσει ακόμα και με όπλο, για να μην αποκαλύψει τον «Γολγοθά» που περνούσε. «Θέλουν να με παγιδεύσουν», υποστηρίζει ο κατηγορούμενος που θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον του Ανακριτή, αρνούμενος τα όσα του καταλογίζουν.

Την ίδια ώρα οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν το μέγεθος της φρίκης, καθώς το κορίτσι δεν έχει καταφέρει να περιγράψει λεπτομερώς τα όσα ζούσε τους τελευταίους μήνες.

Advertisement

«Είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις…»

Συνολικά 213 άτομα, όπως προέκυψε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο, αφού είχαν δει τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες της ανήλικης στο διαδίκτυο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, επιχειρούν να διαπιστώσουν πόσοι από τους υποψήφιους «πελάτες» συνευρέθηκαν ερωτικά με το άτυχο κορίτσι.

Μέχρι στιγμής, από τις έρευνες των αρχών φαίνεται να προκύπτει ότι αυτό είχε συμβεί με τουλάχιστον 10 άνδρες. Ανάμεσα τους και ο 42χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, μαζί με τον 53χρονο φερόμενο μαστροπό.

Η 12χρονη φαίνεται να αναγνώρισε τον συγκεκριμένο άνδρα, υποστηρίζοντας στους αστυνομικούς ότι είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της αρκετές φορές. Ένας από τους «πελάτες», φέρεται να είπε μετά από ροζ ραντεβού στο κορίτσι: «Είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις…»

Advertisement

Οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να πληρώσουν στον 53χρονο, από 50 έως 70 ευρώ για να συνευρεθούν με το κορίτσι.

Οι συναντήσεις λάμβαναν χώρα κοντά στο Μετρό των Σεπολίων και αν υπήρχε συμφωνία στο αντίτιμο, οι άνδρες συνευρίσκονταν με το κορίτσι μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Η 12χρονη φέρεται να περιέγραψε στις αρχές ότι υπήρχαν ραντεβού και σε ένα δωμάτιο, χωρίς όμως να γνωρίζει σε ποια περιοχή.

Advertisement

Την απείλησε με πιστόλι για να μην μιλήσει

Ο εφιάλτης της 12χρονης φαίνεται ότι ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο και κράτησε μέχρι και τον Αύγουστο όταν έφυγε για διακοπές. Ο 53χρονος είχε γνωρίσει το κορίτσι μέσω της μητέρας του που εργαζόταν ως καθαρίστρια στο κατάστημα του. Μάλιστα και η ίδια η 12χρονη τους μήνες που δεν είχε σχολείο βοηθούσε στο μαγαζί.

Όπως προκύπτει από την έρευνα των αστυνομικών και τα όσα μπόρεσε να πει το ανήλικο θύμα, ο 53χρονος ξεκίνησε σε πρώτη φάση με απειλές να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του με το ανήλικο κορίτσι, δεν έμεινε όμως εκεί. Κατέγραψε την πράξη, την ανήρτησε σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, ενώ φέρεται να ανάγκασε το ίδιο το κορίτσι να τραβάει με το κινητό της βίντεο χωρίς ρούχα και να του τα στέλνει.

Με αυτό το υλικό, ο 53χρονος εξέδιδε μέσω διαδικτύου την άτυχη μαθήτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος είχε φτάσει σε σημείο ακόμα και να την απειλήσει με όπλο για να μη μιλήσει. Με τον καιρό όμως, κατάφερε να την πείσει ότι όλα είναι φυσιολογικά…

Advertisement

Η… εμμονή με το κινητό, αποκάλυψε τη φρίκη

Το «κουβάρι» των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεταί τον περασμένο Αύγουστο, όταν η 12χρονη βρισκόταν για διακοπές σε οικογενειακό περιβάλλον στη Λευκάδα. Εκεί συγγενικό πρόσωπο παρατήρησε ότι το κορίτσι, αντί να παίζει με τους φίλους του, ήταν συνεχώς απασχολημένο με το κινητό τηλέφωνο.

Όταν βρήκε ευκαιρία το συγκεκριμένο πρόσωπο έλεγξε το κινητό της ανήλικης και μέσα από τα μηνύματα που αντάλλασε, αντιλήφθηκαν τι ακριβώς συνέβαινε. Σε κατάσταση σοκ, ενημέρωσε την μητέρα της, που αφού μίλησε με την 12χρονη, στη συνέχεια απευθύνθηκε στις αρχές. Όπως η είπε η ίδια στους αστυνομικούς, δεν είχε αντιληφθεί τι συνέβαινε, ούτε είχε παρατηρήσει κάτι παράξενο στη συμπεριφορά του παιδιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια του κοριτσιού αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά θέματα. Η 12χρονη έχει άλλα οκτώ αδέρφια, ενώ ο πατέρας των παιδιών που φερεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει απομακρυνθεί από το σπίτι και δεν μπορεί να συνεισφέρει.

Advertisement

«Μου έστελνε τα βίντεο για να με… προσεγγίσει»

Ο 53χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι… θέλουν να τον «καταστρέψουν». Στους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε πως η 12χρονη του έστειλε η ίδια τα ροζ βίντεο για να τον προσεγγίσει. Ο κατηγορούμενος είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης λιανικής πώλησης χαρτικών στα Σεπόλια και είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο προφίλ του έχει αναρτήσει σειρά από φωτογραφίες με άτομα του πολιτικού, του καλλιτεχνικού και του εκκλησιαστικού χώρου.

Μάλιστα ο φερόμενος βιαστής και μαστροπός, παρουσιάζεται ως… φιλόπτωχος, δίνοντας χρήματα σε ενορίες των Σεπολίων και των Πατησίων. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγός του, ασχολείται με τα κοινά του δήμου Αθηναίων. Οι αρχές δεν αποκλείεται να δημοσιοποιήσουν τη φωτογραφία και τα στοιχεία της ταυτότητας του, για να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν και άλλα θύματα του, πέρα από τη 12χρονη.

Μίνι οπλοστάσιο στο σπίτι του μαστροπού

Οι αστυνομικοί, που πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια τόσο του 53χρονου, όσο και του 42χρονου «πελάτη» που συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, δεν εντόπισαν μόνο υπολογιστές και συσκευές αποθήκευσης.

Advertisement

Στην κατοχή του κατηγορούμενου βιαστή, βρέθηκε ένα μίνι οπλοστάσιο, καθώς κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια και μια ξιφολόγχη. Παράλληλα έχουν εντοπιστεί και έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προς διερεύνηση 2 φορητοί υπολογιστές και ένας σκληρός δίσκος που ανήκαν στον 53χρονο, καθώς και ένα laptop και 2 usb του 42χρονου.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement