Αποθεώθηκε ο Βασίλης Σπανούλης και με κοστούμι (φωτ.)

Advertisement

Ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε στο ΣΕΦ, αυτή τη φορά με κοστούμι και ως αντίπαλος -προπονητής του Περιστερίου γαρ-, γνώρισε αποθέωση στο κλειστό του Φαλήρου, αλλά είδε την ομάδα του να ηττάται από έναν σαφέστατα πιο ποιοτικό αντίπαλο.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά τη συνάντηση που έκλεισε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής και οι οποίοι κατά δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκονται στο 60% της απόδοσής τους αυτή την περίοδο, επιβλήθηκαν με 101-79 και διπλασίασαν τις νίκες τους στο εφετινό πρωτάθλημα της Basket League.

BASKET LEAGUE 2022-2023 / ΟΣΦΠ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (KLODIAN LATO/ EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειαζόταν για να εξασφαλίσει τη νίκη και τώρα στρέφει την προσοχή στη «διπλή» εβδομάδα που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα και το απαιτητικό πρόγραμμά της, που θέλει τον πρωταθλητή Ελλάδας να δίνει δύσκολους αγώνες στην Ισπανία, με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια.

Advertisement

Ο Σλούκας ήταν ο κορυφαίος των «ερυθρόλευκων» με 23 πόντους και 13 ασίστ, ο Βεζένκοβ πρόσθεσε άλλους 17 στη «σούμα» και ο Λαρεντζάκης, που παίζει με το ίδιο επίπεδο έντασης σε προπόνηση κι αγώνες, μέτρησε 13 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Από την ομάδα του «Kill Bill», την οποία περιμένει η μάχη με μια άλλη ισπανική ομάδα (Τενερίφη) στο Basketball Champions League, διακρίθηκε ο Φρανσίσκο με 17 πόντους.

BASKET LEAGUE 2022-2023 / ΟΣΦΠ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (KLODIAN LATO/ EUROKINISSI)

Και η οικογένεια Σπανούλη στο γήπεδο…
Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement