Κολωνός: Απολογούνται οι τρεις συλληφθέντες

Advertisement

Συνεχίζεται ο «μαραθώνιος» των απολογιών για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Οι τρεις τελευταίοι συλληφθέντες, που κατηγορούνται ότι συνευρέθηκαν με το παιδί έναν αμοιβής, αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας.

Πρόκειται για τους τρεις άνδρες άνω των 30 ετών που εντοπίστηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο ύστερα από ισάριθμα εντάλματα σύλληψης και πέρασαν τις προηγούμενες ημέρες το εισαγγελικό κατώφλι. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι αναμένεται να αρνηθούν την κατηγορία που τους έχει αποδοθεί, υποστηρίζοντας πως δεν κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί.

Advertisement

Αναλυτικότερα, ο 33χρονος εμφανίζεται να υποστηρίζει ότι έχει πρόβλημα διανοητικό. Μάλιστα, αναμένεται να καταθέσει στη δικαστική λειτουργό και τη σχετική γνωμάτευση γιατρού, ο οποίος κλήθηκε να τον εξετάσει ενώ κρατείται στη ΓΑΔΑ και κατά πληροφορίες, επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του συλληφθέντα. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως ο 33χρονος αποδέχεται πως επιχείρησε να συναντηθεί μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με τη 12χρονη τρεις φορές, ωστόσο τελικά βρέθηκαν μόνο τις δύο, εμμένοντας ότι δεν υπήρξε βιασμός.

Όσο για τον διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου Μεταξά, ο οποίος έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας, Θ. Πλεύρη, ομολογεί ότι συνάντησε μία φορά το παιδί -κι αυτός μέσω της εφαρμογής- αλλά ούτε την κακοποίησε σεξουαλικά, ούτε κατέβαλε κάποια χρηματικό ποσό.

Τέλος ο 34χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές, επικαλείται κι αυτός προβλήματα υγείας.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement