Kαιρός: Θερμοκρασίες έως 26 βαθμούς

Advertisement

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες στο σύνολο της χώρας. Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Τοπικές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές, αναμένονται στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και ενδεχομένως στη Βόρεια Ελλάδα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 23, στην Ήπειρο από 6 έως 25 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 4 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 24 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 11 έως 23 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 24-26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ, με προοδευτική ενίσχυση στα κεντρικά και νότια πελάγη στα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ, αλλά από το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Advertisement

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις. Το βράδυ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement