Αδειάζει Μητσοτάκη και ΝΔ ο Πάτσης: «Γνώριζαν για τις δραστηριότητές μου…» (βίντεο)

Advertisement

Ο Ανδρέας Πάτσης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ ήξεραν τις δραστηριότητές του με τα κόκκινα δάνεια και τις εξωχώριες εταιρείες που διατηρεί ήδη από το 2019.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής συγκεκριμένα τόνισε «νομίζετε ότι ένα κόμμα δεν ξέρει ποιον έχει στα ψηφοδέλτιά του;» και συνέχισε λέγοντας πως οι δραστηριότητές του με τις offshore εταιρείες και τα κόκκινα δάνεια «δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, ούτε ανακάλυψε κανείς την Αμερική».

Ο Ανδρέας Πάτσης ανέφερε μάλιστα ότι όλες οι εταιρείες ήταν δηλωμένες στο πρώτο πόθεν έσχες που κατέθεσε ως βουλευτής το 2020 και μάλιστα όταν έγινε καταγγελία στη Βουλή ελέγχθηκε από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες και απαλλάχθηκε μετά από έλεγχο που διήρκησε 8 μήνες.

Advertisement

Όσον αφορά τα ΕΛΤΑ και τη σύμβαση του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ο Ανδρέας Πάτσης υποστήριξε ότι και αυτό ήταν γνωστό εδώ και 10 μήνες στην ΝΔ και γενικότερα μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Κάτσης. «Γιατί έγινε σήμερα θέμα;» αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Πάτσης.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τα ΕΛΤΑ, παραδέχθηκε ότι ήταν προ του 2020 και ότι στη συνέχεια όταν τα ΕΛΤΑ έκαναν σύμβαση με διεθνή δικηγορική εταιρεία έγινε ο τοπικός αντιπρόσωπός της και έτσι συνέχισε τη συνεργασία και με τα ΕΛΤΑ.

Ο Ανδρέας Πάτσης, επιπλέον υποστήριξε ότι δεν γνώριζε όταν εκλέχθηκε βουλευτής ότι απαγορεύεται να έχει εξωχώριες εταιρείες και ότι κανείς δεν τον ενημέρωσε, κανείς δεν του είπε ότι απαγορεύεται. Μάλιστα παραδέχθηκε ότι έχει συμβάσεις για παροχή νομικών υπηρεσιών και με το νοσοκομείο Καστοριάς υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καθώς δεν υπάρχει αναστολή της δικηγορικής ιδιότητας όταν εκλέγεται κάποιος βουλευτής.

 Ο αποπεμφθείς βουλευτής της ΝΔ, χαρακτήρισε «σημεία των καιρών» την αποπομπή του την οποία δικαιολόγησε κάνοντας αγιογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη και υποστηρίζοντας ότι ήταν ορθή η απόφαση για τη διαγραφή του καθώς ο πρωθυπουργός δίνει μάχες εντός και εκτός Ελλάδας και δεν μπορεί να αφήσει να επικρατεί στην επικαιρότητα η «νοσηρή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ».
Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement