11 φορές που ο Παπακαλιάτης μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Advertisement
Είναι αναμφίβολα ένας μαέστρος της τηλεόρασης. Ξέρει τι πρέπει να πει και πώς να το πει για να προκαλέσει συζητήσεις. Ξέρει πώς να γυρίσει σκηνές ώστε να μείνουν χαραγμένες στο κεφάλι σου και γνωρίζει πολύ καλά πώς λειτουργεί συναισθηματικά το κοινό.Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ξανά στο επίκεντρο με το Maestro, κι εμείς λέμε να θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στην τιβί.

Το πρώτο gay φιλί στην ελληνική τηλεόραση δόθηκε το 2003 στη σειρά «Κλείσε τα μάτια» του Χριστόφορου στο MEGA και συνοδεύτηκε με πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ από το ΕΣΡ.


Στην ίδια σειρά θρυλική είναι η σκηνή σεξ με την Ιωάννα Παππά και τον Χριστόφορο, με σκηνές από τάνγκο να διακόπτουν τις περιπτύξεις των δύο.

Advertisement

Και φυσικά δεν ξεχνάμε το ιστορικό τρέιλερ από επεισόδιο της ίδιας σειράς, στο οποίο ο Παπακαλιάτης εμφανίζεται μέσα στα αίματα και μας αφήνει με το στόμα ανοικτό. Ψηφίστηκε μάλιστα ως το καλύτερο τρέιλερ τηλεοπτικής σειράς του καναλιού από τους τηλεθεατές.

Το 2000, ο Χριστόφορος έδωσε πόνο με το «Να με Προσέχεις» μαζεύοντας ένα εκλεκτό καστ, το οποίο προφανώς και μπλέκει τα μπούτια του. Παπακαλιάτης και Μαρκουλάκης είναι ετεροθαλή αδέρφια, ερωτεύονται την ίδια γυναίκα (Βαλέρια Χριστοδουλίδου), εκείνη παντρεύεται με τον Μαρκουλάκη, όμως μένει έγκυος και – ταταν!- τίνος είναι το παιδί;

Advertisement

Στην παρακάτω σκηνή ο Μαρκουλάκης κάνει το επικό «α μπε μπα μπλομ», για να απαντήσει στο αιώνιο ερώτημα.

Στη σειρά «Τέσσερις» το 2009, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος έχει επινοήσει μια φανταστική γυναίκα, και μέσα σε όλα έχουμε μία από τις πρώτες σκηνές αυνανισμού στην ελληνική τηλεόραση. Η επίμαχη σκηνή στο 36.00 του παρακάτω βίντεο.

Advertisement

Επίσης στο «Τέσσερις», o Νίκος Κουρής ανακαλύπτει πως η γυναίκα που γουστάρει παράφορα, η Ζέτα Δούκα, έχει πέος. Ουπς!

Advertisement

Και κάπου εδώ το Crying Game του Neil Jordan υποκλίνεται στον Χριστόφορο.

Συνεχίζουμε με ωραίο σεξ χωρισμού ανάμεσα στον Χριστόφορο και τη Ζέτα Μακρυπούλια επίσης στο «Τέσσερις».

Advertisement

Και λίγο ακόμα σεξ με Δανάη Σκιάδη αυτή τη φορά, το οποίο ξεκινά με την άβολη ατάκα «Σας μισώ όλους!» και συνεχίζει με το «Έχεις πεθάνει για μένα», ενώ η διείσδυση Χριστόφορου συνεχίζεται.

Μιλώντας για ατάκες, κοντέψαμε να ξεχάσουμε ακόμα μια επική σκηνή σεξ από το «Δυο μέρες μόνο» του 2005, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξεμοναχιάζει τον παράνομο έρωτά του (Βίκυ Παπαδοπούλου) και είναι έτοιμος για όλα. Τι κι αν εκείνη του λέει «όχι μέσα!»; Ο Χριστόφορος δεν σταματά πουθενά.

Advertisement

Για να μιλήσουμε όμως και λίγο σοβαρά, ακόμα νιώθουμε ταραγμένοι από τη σκηνή με το ξυλοκόπημα της Μαρίας Καβογιάννη και του γιου της επειδή είναι γκέι, από τον σύζυγό της. Μια από τις πιο έντονες στιγμές της σύγχρονης τηλεόρασης.

Τέλος, για αν ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα, κλείνουμε με την καλύτερη ίσως στιγμή του Παπακαλιάτη ως ηθοποιού, όταν χορεύει το Gangsta’s Paradise του μακαρίτη Coolio στο Dolce Vita.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement