Θεσσαλονίκη: Ατέλειωτη θλίψη για την 21χρονη – «Δε σου λέω αντίο, αλλά στο επανιδείν»

Advertisement

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media θέλησε να αποχαιρετήσει την κόρη της, η μητέρα της 21χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 21χρονης, που έχασε την ζωή της, αφού πριν από μερικές μέρες παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της 21χρονης αποχαιρέτησε την κόρη της μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου; Μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος…

Advertisement

Δε σου λεω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπω όσο ζω και αναπνέω», έγραψε η μητέρα της.

Θεσσαλονίκη: Ατέλειωτη θλίψη για την 21χρονη -
FACEBOOK

Η οικογένειά της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς, με τη μητέρα της να συγκλονίζει μιλώντας στο ThessToday.gr:

«Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν».

Advertisement

Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την νεαρή φοιτήτρια, η οποία έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Το χρονικό

Το βράδυ της Δευτέρας (21/11), λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, ο 26χρονος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε πολύ σοβαρά την νεαρή φοιτήτρια, στο ύψος της Καμάρας, στην Εγνατία.

Δευτερόλεπτα μετά έκανε όπισθεν και τη χτύπησε δεύτερη φορά και ακολούθως εγκατέλειψε το σημείο. Ώρες μετά αφαίρεσε τις πινακίδες πριν τον κόμβο Ασβεστοχωρίου. Αφού παρήλθε το 48ωρο αυτόφωρο, ο ίδιος παρουσιάστηκε την Πέμπτη ενώπιον της Ελληνικής Αστυνομίας.

Advertisement

Ταυτοχρόνως η Τροχαία από την προηγούμενη ημέρα είχε ήδη προχωρήσει στη σύλληψη της 19χρονης συνεπιβάτιδας.

Όπως έγινε γνωστό, ο οδηγός κατηγορείται -σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέαςγια επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια. Κατηγορία η οποία αναμένεται να τροποποιηθεί, μετά τον θάνατο της νεαρής φοιτήτριας.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας είχε χαρακτηρίσει ως «προκλητικότατες» τις δηλώσεις του οδηγού, που ισχυρίστηκε ότι «αν η κοπέλα περνούσε τη διάβαση δεν θα είχε συμβεί το περιστατικό».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement