Σέρρες: Νεκρός μεταφέρθηκε ο 11χρονος μαθητής στο νοσοκομείο – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Advertisement

Εξιτήριο πήρε ένας από τους δύο μαθητές που τραυματίστηκαν στις Σέρρες όταν λέβητας πετρελαίου εξερράγη σε σχολείο της πόλης. Πρόκειται για ένα δεκάχρονο μαθητή που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο μαθητής φέρεται να είπε ότι έπαιζαν στο συγκεκριμένο σημείο επειδή έβρεχε όταν έγινε πολύ ισχυρή έκρηξη που ακούστηκε μέχρι το γραφείο του διευθυντή.

Ο δεύτερος τραυματίας, ένας εξάχρονος διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Το παιδί έχει κάταγμα κρανίου, πολλαπλές κακώσεις καθώς και κάκωση οφθαλμού. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και έγινε για προληπτικούς λόγους μετέδωσε η ΕΡΤ.

Advertisement

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Στην ανακοίνωση του νοσοκομείου Σερρών περιγράφεται ότι ο τραυματισμός των δύο μαθητών και εκφράζονται τα συλλυπητήρια για τον θάνατο του 11χρονου μαθητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από έκρηξη που έγινε σε σχολείο της πόλης των Σερρών, προσεκομίσθησαν με το ΕΚΑΒ, στις 14:43 σήμερα, δύο ανήλικα αγόρια, ηλικίας 6 και 10 ετών, με ελαφρές κακώσεις το πρώτο και σε καλή γενική κατάσταση το δεύτερο. Έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις (υπέρηχος, αξονική τομογραφία κλπ) και το δεκάχρονο αγόρι επιστρέφει στην οικία του ενώ το εξάχρονο, το οποίο φέρει εμπιεστικό κάταγμα βρεγματικού οστού (ΑΡ) και μικρό ρωγμώδες κάταγμα ρινικών οστών, θα διακομισθεί προληπτικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» για περαιτέρω παρακολούθηση.

Δυστυχώς, στις 15:37 προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ τρίτο παιδί (άρρεν 11 ετών), το οποίο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement