«Φωτιές» ανάβει πάλι το πρωτοσέλιδο του Documento: Δίνει στοιχεία για παρακολούθηση Χατζηδάκη

Advertisement

«Ντοκουμέντα παρακολούθησης του Χατζηδάκη – Ο υπουργός ήταν ο στόχος #5046c της ΕΥΠ – Τεκμήρια για την συνταγματική εκτροπή», το φύλλο της εφημερίδας Documento με τις νέες αποκαλύψεις – Αδιαμφισβήτητα στοιχεία παρουσιάζει η εφημερίδα, τονίζει ο Κουκάκης

«Κύριε Μητσοτάκη ξέρετε τι σημαίνει ο κωδικός #5046c;», ρωτά ο Κώστας Βαξεβάνης τον πρωθυπουργό. Απάντηση βέβαια δεν λάμβάνει.

Το  πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento, δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που με τόση επιμονή ζητά ο πρωθυπουργός και όλο το σύστημα που κωφεύει όλο αυτόν τον καιρό, αγνοώντας στοιχεία, αποκαλύψεις αλλά και επίσημα πορίσματα, όπως αυτό της PEGA.

Επιστέγασμα της ενοχής ήταν η φυγή του Μητσοτάκη από τη Βουλή όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον έφτασε στο «μη περαιτέρω», ζητώντας απαντήσεις για τις παρακολουθήσεις των αρχηγών του Στρατού.

Advertisement

«Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ», λέει ο σοφός λαός. Σήμερα ο πρωθυπουργός πήρε αυτό που ζητάει, ψελλίζοντας για «στοιχεία» όποτε καλείται να μιλήσει για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Θα ακολουθήσει τη συνηθισμένη τακτική του «τρεχάτου» ή θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον της κοινωνίας; Δείτε το πρωτοσέλιδο του ντοκουμέντο:

«Ντοκουμέντα παρακολούθησης του Χατζηδάκη – Ο υπουργός ήταν ο στόχος #5046c της ΕΥΠ – Τεκμήρια για την συνταγματική εκτροπή»

Κουκάκης: Η διεθνής προσοχή είναι πλέον στραμμένη στην Ελληνική Δικαιοσύνη

Με ανάρτηση και σχόλιο στο Twitter, ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης που βρέθηκε στο στόχαστρο του σκανδάλου των παρακολουθήσεων, επικροτεί τις αποκαλύψεις της Documento αναδημοσιεύοντας το πρωτοσέλιδο.

Συγκεκριμένα, τονίζει χαρακτηριστικά «Το ⁦documentonews και ο ⁦Κώστας Βαξεβάνης αποκαλύπτουν αδιαμφισβήτητα στοιχεία για την παρακολούθηση του ⁦Χατζηδάκη από την ΕΥΠ του ⁦Μητσοτάκη. Η διεθνής προσοχή είναι πλέον στραμμένη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement