Νέα Σμύρνη: Άφαντος ο δράστης της μαφιόζικης επίθεσης – Σοκάρει το βίντεο

Advertisement

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονικής επίθεσης σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης με δύο νεκρούς και μια τραυματία.
news247 19 Δεκεμβρίου 2022 07:38
Άφαντος παραμένει ο δράστης της μαφιόζικης επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης, όπου δύο άνθρωποι έπεσαν νεκροί κι άλλος ένας τραυματίστηκε.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ενόπλου που εισέβαλε στην καφετέρια και άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα των θάνατο δύο ανδρών, 41 και 44 ετών  και τον τραυματισμό μιας γυναίκας 32 χρόνων στα πόδια και στη σπονδυλική στήλη.

Νέα Σμύρνη: Καρέ καρέ οι κινήσεις του δράστη στην καφετέρια

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο δράστης που φορούσε μπλούζα με κουκούλα και χειρουργική μάσκα και κρυβόταν πίσω από μία πρασιά έξω από το μπαρ, ξαφνικά τράβηξε ένα όπλο, κινήθηκε γρήγορα προς το τραπέζι των δύο ανδρών και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός τόσο στο κατάστημα όσο και στην γύρω περιοχή που ήταν γεμάτη κόσμο και περαστικούς και έτρεχαν να σωθούν.

Advertisement

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε – έξι φορές με πιστόλι. Ο 41χρονος αλβανικής καταγωγής σωριάστηκε επί τόπου νεκρός με δύο σφαίρες στο κεφάλι, ενώ ο 44χρονος ομοεθνής του που καθόταν στο ίδιο τραπέζι μαζί του τραυματίστηκε στον θώρακα κοντά στην καρδιά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και εκεί κατέληξε και εκείνος.

Από τις σφαίρες τραυματίστηκε σοβαρά και μία 32χρονη η οποία επίσης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με σοβαρά τραύματα στα πόδια και στη σπονδυλική στήλη. Η κοπέλα δεν είχε καμία σχέση με τους άλλους δύο και απλά είχε πάει από άλλη περιοχή στο συγκεκριμένο μπαρ.

Ο δράστης εκμεταλλευόμενος τον πανικό κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας ανάμεσα στο πλήθος, ωστόσο κάμερες του καταστήματος κατέγραψαν τις κινήσεις του.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement