Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο 2022: Κέρδη έως και 3.000.000 ευρώ στην κλήρωση

Advertisement
Το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο 2022, γνωστό και ως Κρατικό Λαχείο Κοινωνικής Αντίληψης, θεσπίστηκε το 1967, σε αντικατάσταση του «Λαχείου Συντακτών», κυκλοφορεί μια φορά το χρόνο, τον Δεκέμβριο, και κληρώνει την τελευταία ημέρα του χρόνου.

Η μεγάλη κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την 31η Δεκεμβρίου 2022 στις 17:00 και μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Κάθε γραμμάτιο κοστίζει 5 ευρώ.

Τα γραμμάτια του Λαχείου κυκλοφορούν σε σειρές των 100.000 γραμματίων που κάθε μια φέρει αριθμούς από 1 ως 100.000.

Κάθε χρόνο τυπώνεται σε σειρές των 100.000 γραμματίων

Μοιράζει στους τυχερούς άνω του 55% των ακαθαρίστων εισπράξεών του.

Advertisement

Τα Καθαρά Έσοδα από αυτό το λαχείο παραχωρούνται στο Κράτος

Το κέρδος του Μεγάλου Λαχνού (του πρώτου αριθμού που κληρώνεται και αντιστοιχεί σε ένα γραμμάτιο) είναι γνωστό και ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ.

Το κέρδος όλης της πεντάδας που συμπεριλαμβάνει τα κέρδη του πρώτου λαχνού είναι 3.000.000 ευρώ!

Όροι Συμμετοχής

Η συμμετοχή στο Παίγνιο του Κρατικού Λαχείου Κοινωνικής Αντίληψης πραγματοποιείται με τη νόμιμη απόκτηση ενός Λαχνού, υπό τον όρο της προγενέστερης ή ταυτόχρονης καταβολής της ονομαστικής αξίας αυτού. Απαγορεύεται η συμμετοχή στο παίγνιο του Κρατικού Λαχείου σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Κάθε Λαχνός συμμετέχει αποκλειστικά στην Κλήρωση για την οποία εκδόθηκε.

Advertisement

Η συμμετοχή στο Παίγνιο του Κρατικού Λαχείου Κοινωνικής Αντίληψης συνεπάγεται την, εκ μέρους του Παίκτη, πλήρη, απόλυτη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας, του Κανονισμού Κρατικών Λαχείων, του παρόντος Κανονισμού, των όρων και προϋποθέσεων που θέτει κάθε φορά η Ε.Ε.Ε.Π., καθώς και των όρων της Σύμβασης Προσχώρησης.

Διάθεση Λαχνών

Οι Λαχνοί πωλούνται στους παίκτες μόνο μέσω των Πωλητών Λιανικής της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. Απαγορεύεται η πώληση λαχνών προς παίκτες με τιμή μεγαλύτερη ή μικρότερη από την αναγραφόμενη στο Λαχνό και δεν μπορεί να διαφοροποιείται ανάμεσα σε Λαχνούς της ίδιας κλήρωσης.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement