ΕΣΗΕΑ για Μαρινάκη: Καμία ανοχή σε προσβλητικές συμπεριφορές

Advertisement

Τα πάνω κάτω έφερε η χθεσινή στάση του προέδρου του Ολυμπιακού και μεγαλοεπιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς αποκάλεσε «σκατά» τους δημοσιογράφους που κάλυπταν τη συνάντηση των προέδρων των μεγάλων ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων στην ΕΠΟ.

Το σχόλιο του Μαρινάκη «Όλα τα σκατά μαζεμένα» με ευθεία αναφορά στους δημοσιογράφους την ώρα που περνούσε από μπροστά τους, οδήγησε την ΕΣΗΕΑ να εκδώσει ανακοίνωση για το περιστατικό, καταδικάζοντας τέτοιες ενέργειες και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές, πόσο μάλλον από έναν «ιδιοκτήτη ΜΜΕ με εκατοντάδες εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι».

Η ΕΣΗΕΑ ξεκαθαρίζει ότι «τίποτα δεν του δίνει το δικαίωμα να απευθύνεται σε εργαζόμενους με αυτόν τον ανεπίτρεπτο τρόπο».

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ανεκτές προσβλητικές και καταδικαστέες συμπεριφορές απέναντι σε δημοσιογράφους, όπως αυτή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την είσοδό του στα γραφεία της ΕΠΟ τη Δευτέρα.

Advertisement

Ο κ. Μαρινάκης εκπροσωπεί έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας αλλά και έναν κορυφαίο θεσμικό αθλητικό φορέα, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ με εκατοντάδες εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι, και οφείλει να συμπεριφέρεται ανάλογα. Τίποτα δεν του δίνει το δικαίωμα να απευθύνεται σε εργαζόμενους με αυτόν τον ανεπίτρεπτο τρόπο.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement